Mediamarkt Logo

MediaMarkt Business: Horeca en Hospitality

MediaMarkt Business Solutions horeca & hospitality

Het beste voor de gasten

MediaMarkt Business helpt je met het maken van de juiste keuze voor de elektronica in jouw hotel of horeca gelegenheid. Of het nu gaat om een hospitality tv, koffiesystemen, signage schermen of een barkoelkast, wij denken graag met je mee.

Persoonlijk advies voor jouw bedrijf.
Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Jouw persoonlijke accountmanager adviseert je graag over de geschikte oplossingen voor jouw bedrijf.

 • Informeer bij MediaMarkt Business

  Werk productief met de juiste apparatuur

  Videoconferening oplossingen op maat voor diverse branches

  Wij bieden jou de optimale videoconferencing-oplossing voor jouw behoefte en adviseren je bij de selectie van de juiste hardware.
  Voor de werkplek
  Voor het thuiskantoor
  Voor vergaderruimtes
  Alle benodigdheden voor videoconferencing

Voor onze zakelijke klanten: actuele aanbiedingen en promoties

 • Ontdek het nu

  Optimaliseer je netwerk

  De UniFI modellen van Ubiquiti

  De UBIQUITI biedt zakelijke gebruikers geavanceerde Wi-Fi-prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid voor een naadloze netwerkervaring.
  Betrouwbaar
  Connectiviteit
  De UniFI modellen van Ubiquiti
 • Voor zakelijke klanten

  Optimaliseer je productiviteit

  Monitorarmen van Neomounts

  Neomounts' monitorarmen bieden zakelijke klanten flexibiliteit, ergonomie en optimale ruimtebesparing voor hun monitoropstellingen.
  Ergonomisch
  Flexibel
  Monitorarmen van Neomounts

  B2B installaties & services

  Naast een uitgebreid productassortiment biedt MediaMarkt ook een breed scala aan diensten en services aan. Van het monteren van televisies aan de muur, het inruilen van oude notebooks of Smartphones als het bieden van MDM oplossingen. Vraag jouw B2B accountmanager naar ons serviceaanbod.

  Onze diensten

  MediaMarkt biedt oplossingen op maat voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Nederland. Als zakelijke klant van MediaMarkt profiteer je van een groot assortiment aan zakelijke producten en relevante services voor een aantrekkelijke prijs. Zo maak je gebruik van de nieuwste zakelijke laptops met beveiligingssoftware, passende tv-schermen en beamers voor vergaderruimtes of geïnstalleerde professionele koffiemachines. Via jouw accountmanager ontvang je snel en vrijblijvend een offerte, speciaal voor jouw bedrijf.

  Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan direct contact met ons op!

  • PC startklaar

   Met onze PC start klaar service stellen wij jouw apparaten direct voor jou in bij onze SmartBar. Startklaar op locatie is ook mogelijk! Neem contact op met onze persoonlijke accountmanagers voor advies op maat.
   Zakelijk - Onze diensten - Startklaar
  • Screenprotectie

   Een goede bescherming van jouw producten mag uiteraard niet ontbreken bij de aankoop van een nieuwe smartphone en/of tablet.
   Zakelijk - Onze diensten - Screenprotectie
  • Verzekeringen

   Bescherm al je zakelijke aankopen met een passende verzekering voor elk product en beperk jouw zakelijke risico's.
   Zakelijk - Onze diensten - Verzekeringen
  • Voor zakelijke klanten

   Samsung Knox

   Samsung Knox is een ijzersterk beveiligingsplatform dat ervoor zorgt dat alle smartphones en tablets binnen jouw bedrijf veilig zijn.
   Zakelijk - Onze diensten - Samsung Knox
  • MediaMarkt inruilservice

   Ruil nu je oude notebook, desktop of smartphone in bij MediaMarkt. Zo wordt het kopen van een nieuw apparaat nog aantrekkelijker. Bekijk hier de inruilwaarde van je apparaat.
   Zakelijk - Onze diensten - MediaMarkt inruilservice
  • Zakelijke cadeaukaarten

   Heb je ook liever dat je personeel, relatie of klant zelf een cadeau kan kiezen uit een groot assortiment? Wellicht is de MediaMarkt-cadeaukaart de juiste oplossing.
   Zakelijk - Cadeaukaart

   Zakelijke oplossingen voor jouw vakgebied?

   Profiteer als zakelijke klant van advies op maat, een persoonlijke accountmanager, een groot assortiment, snelle levering en verkoop-/ servicepunten in heel Nederland. Zo maak je gebruik van de nieuwste zakelijke laptops met beveiligingssoftware, passende presentatie tv-schermen en beamers voor vergaderruimtes of geïnstalleerde professionele koffiemachines. Via jouw accountmanager ontvang je snel en vrijblijvend een offerte, speciaal voor jouw bedrijf.

   Registreer hier

   Registreer!

   Word nu zakelijk klant van MediaMarkt Business via ons registratieformulier

   Registreer nu als zakelijke klant

   Vraag het ons!

   Wij beantwoorden graag jouw vragen over MediaMarkt Business in onze FAQ sectie.

   Bekijk de veelgestelde vragen

   Mail ons!

   Mail direct jouw vraag door naar onze zakelijke inbox: [email protected]. Dit mailadres is alleen voor zakelijke gebruikers, consumenten aanvragen worden door de klantenservice van MediaMarkt behandeld.