Samen op weg naar meer duurzaamheid

We leven in een technologisch gedreven wereld en daarom is elektronica niet meer weg te denken. Als grootste retailer van elektronica in Europa willen wij daarin onze verantwoordelijkheid nemen en bijdragen in de transformatie naar een duurzame wereld.

Vele kleine stappen zetten grote dingen in beweging - Join us on the BetterWay

We hebben al wat stappen gezet en eerste resultaten bereikt. Zo wordt sinds 2020 ongeveer 80% van onze elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen gehaald. Tegelijkertijd hebben wij onze directe CO2-uitstoot in 2020 al met 75% verminderd (ten opzichte van 2015).  

Maar onze ambities gaan verder. En hoewel we ons realiseren dat we nog aan het begin van een lange weg staan, willen we ons met BetterWay structureel inzetten om meer te doen aan klimaatverandering, grondstoffen schaarste en sociale ongelijkheid. Daarom hebben we voor onszelf een aantal belangrijke doelstellingen gesteld. We zijn ervan overtuigd dat we daar, samen met onze miljoenen klanten, een positieve impact op kunnen hebben!

Om onze duurzaamheidsbelofte op transparante wijze in te lossen hebben we het BetterWay logo geïntroduceerd dat alles samenbrengt wat te maken heeft met duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid en milieubescherming.

Duurzamer leven - Dit is wat je kunt doen

 • Bewust winkelen

  Duurzaam winkelen betekent niet dat u moet afzien van consumptie. Met ons BetterWay-logo kiest u altijd voor meer duurzaamheid.

  Lees meer

 • Duurzaam gebruik

  De meeste apparaten hebben veel meer duurzaamheidspotentieel dan u denkt. Ontdek hier hoe u apparatuur duurzamer kunt gebruiken.

  Lees meer

 • Reparatie

  Uit de wegwerpmaatschappij, naar de circulaire economie. Apparaten laten repareren of repareren is goed voor de portemonnee en het milieu.

  Lees meer

 • Correcte verwijdering

  Als u op de juiste manier recyclet, draagt u actief bij aan het behoud van hulpbronnen en voorkomt u dat giftige stoffen in het milieu terechtkomen.

  Lees meer

 • BetterWay-producten

  In ons assortiment vind je al meer dan 1.000 producten met het BetterWay-logo voor meer duurzaamheid. Dit worden alleen maar meer producten.

  Lees meer

 • Bewust gebruik van producten

  Grondstoffenbesparend gebruik en efficiënt gebruik zijn voor ons bijzonder belangrijk.

  Lees meer

Onze BetterWay-producten voor een duurzamer huishouden