Samen op weg naar meer duurzaamheid

We leven in een technologisch gedreven wereld en daarom is elektronica niet meer weg te denken. Als grootste retailer van elektronica in Europa willen wij daarin onze verantwoordelijkheid nemen en bijdragen in de transformatie naar een duurzame wereld.

Vele kleine stappen zetten grote dingen in beweging - Join us on the BetterWay

We hebben al wat stappen gezet en eerste resultaten bereikt. Zo wordt sinds 2020 ongeveer 80% van onze elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen gehaald. Tegelijkertijd hebben wij onze directe CO2-uitstoot in 2020 al met 75% verminderd (ten opzichte van 2015).  

No ALT TEXT SET

Maar onze ambities gaan verder. En hoewel we ons realiseren dat we nog aan het begin van een lange weg staan, willen we ons met BetterWay structureel inzetten om meer te doen aan klimaatverandering, grondstoffen schaarste en sociale ongelijkheid. Daarom hebben we voor onszelf een aantal belangrijke doelstellingen gesteld. We zijn ervan overtuigd dat we daar, samen met onze miljoenen klanten, een positieve impact op kunnen hebben!

Om onze duurzaamheidsbelofte op transparante wijze in te lossen hebben we het BetterWay logo geïntroduceerd dat alles samenbrengt wat te maken heeft met duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid en milieubescherming.

Duurzamer leven - Dit is wat je kunt doen

Bewust winkelen met BetterWay-producten

Duurzaam winkelen betekent niet dat je moet afzien van consumptie. Daarom vind je in ons assortiment al meer dan 1.000 producten met het BetterWay-logo voor meer duurzaamheid.

Lees meer

Duurzaam gebruik

De meeste apparaten hebben veel meer duurzaamheidspotentieel dan u denkt. Ontdek hier hoe u apparatuur duurzamer kunt gebruiken.

Lees meer

Reparatie

Uit de wegwerpmaatschappij, naar de circulaire economie. Apparaten laten repareren of repareren is goed voor de portemonnee en het milieu.

Lees meer

Correcte verwijdering

Als u op de juiste manier recyclet, draagt u actief bij aan het behoud van hulpbronnen en voorkomt u dat giftige stoffen in het milieu terechtkomen.

Lees meer

Bewust gebruik van producten

Grondstoffenbesparend gebruik en efficiënt gebruik zijn voor ons bijzonder belangrijk.

Lees meer

Weggooien voorkomen dankzij de Outlet

Weggooien is zonde. Verleng de levensduur van producten door geretourneerde, beschadigde en gerepareerde producten extra voordelig te kopen.

Lees meer

Onze BetterWay-producten voor een duurzamer huishouden