Mediamarkt Logo

10 beste baardtrimmers van 2024

undefined

Vol, kort of stoppelig: een baard vraagt de nodige verzorging. Niet gek, aangezien de vorm van je baard een behoorlijk effect heeft op je uiterlijk. Om dat haar in model te krijgen is een goede baardtrimmer een must. Welke baardtrimmer jij nodig hebt, leggen we je haarfijn uit én we delen de top 10 beste baardtrimmers van dit moment. Het enige wat jij moet doen is ‘m niet vergeten te gebruiken.

Hoe kies je een goede baardtrimmer?

Beste baardtrimmers - Baardtrimmer kiezen

Welke baardtrimmer jij nodig hebt, is afhankelijk van wat je ermee van plan bent. Een baardtrimmer met verschillende lengte-instellingen helpt je de perfecte baardlengte te trimmen. Wil je een beetje experimenteren en heb je behoefte aan meer dan alleen een recht-toe-recht-aan-baardje? Dan is een baardtrimmer met mogelijkheden voor styling voor jou de beste keuze. Je kunt dan mooie strakke lijnen aanbrengen of bepaalde gedeelten van je gezicht gladscheren.

Sommige baardtrimmers zijn geschikt om onder de douche te gebruiken. Deze apparaten trimmen je baard sneller op de door jou gewenste lengte. Dit komt doordat het warme water van de douche ervoor zorgt dat de haren van je baard zachter worden. Bonus: de afgeschoren haren spoelen direct weg waardoor je minder hoeft op te ruimen. Dan is er nog de vraag: met of zonder snoer? Een apparaat met een accu biedt je letterlijk meer bewegingsvrijheid.

Top 10 baardtrimmers

Het aanbod aan baardtrimmers is ruim. Dit kan het kiezen van een nieuw exemplaar knap lastig maken. Op zo’n moment is het fijn om te weten waarmee andere mannen hun haargroei temmen. Hieronder delen we de top 10 beste baardtrimmers van dit moment.

1. Philips BT9810/15 Series 9000 Zilver

Beste baardtrimmers - Nummer 1

Op nummer één: de Philips BT9810 met ingebouwde trimkam en krachtige messen. Samen zorgen ze voor een constant resultaat, ongeacht de druk die je uitoefent. De antiwrijvingscoat helpt je soepel over je gezicht te glijden. Met 50 verschillende lengtestanden 0,4 mm tot 10 mm kun je je creativiteit de vrije loop laten. Met de snellaadfunctie geef je jezelf een volledige trimbeurt met maar 5 minuten oplaadtijd.

2. Philips BT32222/12 3000 series Grijs

Beste baardtrimmers - Nummer 2

Door het speciale Lift & Trim-systeem worden de haren opgetild voor een gelijkmatig resultaat. Zo weet je ook platliggende haren mee te nemen. De trimmer is voorzien van 20 verschillende standen, oplopend van 0,5 tot 10 mm. Binnen 60 minuten is de baardtrimmer opgeladen voor een snoerloze trimsessie. De kop maak je makkelijk los om onder de kraan af te spoelen.

3. Philips Baardtrimmer Series 5000 BT5502/15

Beste baardtrimmers - Nummer 3

De dubbel gesneden messen van de Philips Baardtrimmer Series 5000 snijden moeiteloos door dikke haren. Tegelijkertijd slijpen de messen zichzelf. Je hoeft ze tijdens de levensduur van de trimmer niet te vervangen. Door het Lift & Trim PRO-systeem worden ook platliggende haren meegenomen. Zo heb je altijd een perfect bijgewerkte baard. Laad je de baardtrimmer volledig op, dan kun je er 90 uur draadloos mee aan de slag. Dat maakt de trimmer ideaal voor onderweg.

4. BaBylissMEN Even Finish T885E

Beste baardtrimmers - Nummer 4

De roestvrijstalen messen van de BABYLISSMEN-baardtrimmer zijn scherp geslepen en hebben daardoor extra grip op je haren. Dit maakt scheren niet alleen makkelijker maar ook een stuk sneller. De baardtrimmer heeft 24 lengte-instellingen met een precisie van 0,5 mm. Om de randen van je baard wat extra liefde te geven gebruik je de bijgeleverde precisie-opzetkam. Je kunt de trimmer tot 60 minuten draadloos gebruiken.

5. Remington B4 Style Series MB4000

Beste baardtrimmers - Nummer 5

Dankzij de zelfslijpende snijbladen hoef je je nooit meer druk te maken over botte mesjes. Volledig opgeladen houdt de baardtrimmer het 40 minuten uit. Met een lengte-instelling van 0,4 mm tot 18 mm kun je allerlei soorten baardstijlen uitproberen. Terwijl je dat doet, hoef je je niet druk te maken over wondjes: de ComfortTip-snijbladen voorkomen dit. Vandaag een snor uitproberen? Morgen weer weg.

6. Braun BT7330 Zwart/Blauw

Beste baardtrimmers - Nummer 6

De Braun BT7330 doet er een schepje bovenop als het aankomt op scheerstanden. De baardtrimmer heeft maar liefst 39 lengte-instellingen. Ongelijke baarden zijn verleden tijd door de extra brede scheerzone. Zo ben je er zeker van dat je alle haren meepakt. Volledig opgeladen is de Braun baardtrimmer 100 minuten te gebruiken.

7. Braun Series X HT5100

Beste baardtrimmers - Nummer 7

Dit apparaat is een trimmer, lichaamsverzorger én elektrisch scheermes in één. De multigroomer is geschikt voor zowel nat als droog gebruik. De 4D-Blade messen zorgen voor een comfortabele en snelle scheerbeurt en gaan tot 6 maanden mee. Laad je de trimmer volledig op, dan kun je uitgaan van 45 minuten trouwe dienst.

8. Philips BT4422/15 Series 5000 Grijs

Beste baardtrimmers - Nummer 8

Deze baardtrimmer van Philips is voorzien van het Lift & Trim Pro-systeem. Platliggende haren worden moeiteloos meegenomen voor een extra glad resultaat. Deze trimmer is in te zetten voor alle baardstijlen: van een hippe stoppelbaard tot het nonchalante 3-dagenbaardje of een volledige houthakkersbaard. En de snor? Die werk je bij met de bijgeleverde precisie-trimmer. Eenmaal opgeladen kun je rekenen op 120 minuten krachtig gebruik. Ideaal voor onderweg of om thuis lekker lang niet in het stopcontact te hoeven steken.

9. Wahl Groomsman

Beste baardtrimmers - Nummer 9

Optimaal resultaat tegen een lage prijs. Deze baardtrimmer doet wat hij moet doen en houdt moeiteloos jouw haargroei in bedwang. De baardtrimmer is voorzien van 5 lengte-instellingen, zelfslijpende messen en een accu die tot 60 minuten meegaat. Bijgeleverd krijg je 3 opzetkammen, 1 verstelbare opzetkam en een opbergtas. Vergeten op te laden? Dan is de trimmer te gebruiken met een snoer.

10. Wahl Stainless Steel Advanced

Beste baardtrimmers - Nummer 10

De Wahl Stainless Steel Advanced baardtrimmer helpt je je volledige lichaamsbeharing bij te werken. Gebruik de multigroomer voor je baard, snor, kapsel, rug, borst en alles daaronder. Dit doe je met behulp van de 12 bijgeleverde opzetkammen. De motor is ontzettend krachtig en gaat volledig opgeladen 120 minuten mee. Mocht hij toch leegraken, dan is er nog geen man overboord. De accu is in 60 minuten weer helemaal vol.