Mediamarkt Logo

Beste smartphones van 2024

unknown description

Op zoek naar een nieuwe smartphone? Dan kun je kiezen uit een telefoon met een iOS- of Android-besturingssysteem. Daarnaast spelen het geheugen, de camera en de chip van een smartphone nog een grote rol wanneer je een iPhone kiest. Om de keuze gemakkelijker te maken, geven we je graag meer informatie en hebben we de beste smartphones op een rij gezet.

Welke smartphone is de beste?

Welke smartphone is het beste?

Welke smartphone het beste voor jou is, hangt af van je voorkeuren. Welk besturingssysteem ben je gewend en heb je liever? Android of iOS? Als je de keuze hebt gemaakt tussen een iPhone of een Android-telefoon, kies je vervolgens het merk. De iPhones van Apple werken met iOS, Android vind je op allerlei mobiele telefoons, zoals Samsung-smartphones, Xiaomi-smartphones en Motorola-smartphones. Hierna kijk je naar de specificaties. Hoeveel geheugen heb je nodig? Als je veel foto’s en video’s maakt en bewaart, kies je voor een smartphone met veel geheugen. Ook een goede camera is dan belangrijk. Verder let je op de grootte van de mobiel, de snelheid en natuurlijk je budget. Wil je een nieuwer model, maar niet te veel uitgeven? Dan is een refurbished smartphone wellicht iets voor jou.

Meer advies over smartphones

Meer advies over smartphones

Als je op zoek bent naar meer informatie over iPhones, bezoek dan onze adviespagina’s over de beste iPhones, de iPhone 15 en de verschillen tussen de iPhone 15 en iPhone 14. Hier vind je meer informatie over de nieuwste modellen van Apple. Ben je meer een Samsung-liefhebber? Dan kun je hier terecht: de nieuwste modellen van Samung en de Samsung S23-serie. Ook hebben we meer informatie over Oppo-telefoons en Xiaomi-smartphones. Gebruik de smartphone-keuzehulp om je keuze makkelijker te maken.

Bekijk soortgelijke artikelen