MM logo red

Kurio bij MediaMarkt

Kurio

Uit onderzoek blijkt dat jonge kinderen liever de tablet kiezen dan kleurrijk speelgoed. Soms zelfs liever dan hun eigen moeder! Hoe voorkom je dat dit onweerstaanbare apparaat de hoofdrol in huis krijgt? De nieuwste Kurio™ Tablets slaan een brug tussen ouder en kind op een prettige manier voor beide.

Tablets zorgen voor een rustmoment op een drukke dag, voor zowel kind als ouder. Alleen je wilt als ouder niet dat je kind eeuwig op het apparaat speelt of het gevecht aangaan wanneer de speeltijd erop zit. Kinderen snappen tijdsafspraken niet, daarom kan je op elke Kurio™ tijdlimieten instellen. Wanneer de speeltijd erop zit (wij adviseren niet meer dan 10 minuten per keer) geeft de tablet dit tijdelijk aan en zal vanzelf uitgaan. Het kind weet waar hij/zij aan toe is, zonder discussies of eindeloze seintjes te geven en kan lekker buiten gaan spelen!

Uiteraard zijn de Tablets uitgerust met het welbekende Kurio™ Genius internetfiltersysteem die meer dan 32 miljard URL’s filtert, zodat het kind niet in aanraking komt met kindonvriendelijke content.

Kurio™ is het best geteste kindertabletmerk op de markt door de Consumentenbond.

Kurio kindertablets

Alle Kurio kindertablets

Kurio koptelefoons

Alle Kurio koptelefoons

Kurio accessoires

Alle Kurio accessoires