Mediamarkt Logo

De Oranje airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

MediaMarkt keuzehulp

keuzehulp intro

Het zoeken naar het ideale product dat past bij jouw eisen en wensen kan erg tijdrovend zijn. Met behulp van onze MediaMarkt keuzehulpen wordt het kiezen van het juiste product een stuk makkelijker gemaakt. Door het beantwoorden van een paar vragen weet jij in korte tijd welk product het beste bij jouw eisen en wensen past. Zo wordt het kopen van bijvoorbeeld een televisie, wasmachine of smartphone een stuk makkelijker én leuker.

Heb je nog steeds vragen of wil je het product in de winkel zien? Dat kan! Onze verkoopspecialisten in een MediaMarkt-winkel bij jou in de buurt helpen je graag verder.

Onze keuzehulp-assistenten

Wil je een bepaald product kopen, maar weet je niet welke functies het product nodig heeft? Gebruik dan een van onze keuzehulp-assistenten: van televisies tot laptops en van koffiemachines tot smartphones, voor de belangrijkste productgroepen hebben wij een keuzehulp die jou helpt om makkelijk en snel de juiste keuze te maken.

MediaMarkt online product experts

MediaMarkt online product experts

Ben je lekker aan het online shoppen en heb je vragen? Geen enkel probleem! MediaMarkt brengt de winkel persoonlijk naar jou toe door middel van een online product expert. Deze online expert beantwoordt jouw vragen over de producten via de website.

Heb jij specifieke vragen rondom een merk of product? Om de online product expert te benaderen moet je deze natuurlijk eerst vinden. Heb jij bijvoorbeeld vragen over Samsung producten? Ga dan naar de Samsung productpagina op de MediaMarkt website. Rechts onderin de pagina zie jij een pop-up met de Samsung expert. Wanneer het icoontje een groen bolletje heeft, is de Samsung expert aanwezig.