Mediamarkt Logo

De Oranje airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

Kenwood keukenproducten bij MediaMarkt

Kenwood keukenproducten: create more

Kenwood, niet te verwarren met de Japanse maken van hifi-apparatuur, is opgericht in 1947 door Kenneth Wood en maakte een succesvolle broodrooster en mixer. In 1950 introduceerde Kenwood de door hemzelf bedachte revolutionaire keukenmachine, met diverse speciale opzetstukken. Deze Kenwood Chef is tot op de dag van vandaag een van de belangrijkste productseries van Kenwood. Tegenwoordig is Kenwood onderdeel van de Italiaanse fabrikant van keukenapparatuur DeLonghi.

Kwaliteit, innovatie en design

De principes van Kenwood zijn kwaliteit, innovatie en design. Niet voor niets wordt er elke drie seconden ergens op de wereld een Kenwood-product verkocht. De experts van het merk baseren elk nieuw ontwerp op de input van miljoenen koks over de hele wereld. Kenwood gebruikt voortdurend nieuwe technologieën en technieken om nieuwe producten te creëren.

Assortiment

Het assortiment van Kenwood bestaat behalve uit de veelgeroemde keukenmachines uit mixers en blenders, food processors en ontbijtapparatuur. Veel producten uit de verschillende categorieën zijn onderdeel van speciale series, zoals de veelgeprezen kMix-serie.

Keukenmachines

De Kenwood keukenmachines zijn dé perfecte hulpen voor gerechten in iedere keuken. Een Kenwood keukenmachine is geschikt voor het mengen, kneden en kloppen van ingrediënten voor de heerlijkste en luchtigste gerechten zoals taarten, degen en nog veel meer!

Mixers en blenders

Bereid de lekkerste maaltijden, perfect gemixt met een van de vele mixeroplossingen en maak de lekkerste gerechten met een blender, staafmixer, vleesmolen en smoothiemaker van Kenwood. Daarnaast heeft het merk ook nog handige keukenhulpjes als een blikopener en keukenweegschalen.

Food processors

Laat u inspireren en creëer de heerlijkste gerechten met een foodprocessor van Kenwood, de gebruiksvriendelijke foodprocessor waarmee u meer variatie toevoegt aan uw diners. Er is een hele reeks beschikbaar, waarbij er zeker een is die volledig aansluit aan uw persoonlijke kookwensen.

Ontbijtapparatuur

De ontbijtapparatuur van Kenwood maakt het ochtendritueel heel relaxt. Er zijn koffiezetapparaten, sapcentrifuges en –persen, waterkokers en natuurlijk broodroosters. Er is zelfs een broodbakmachine voor lekker versgebakken brood.