Mediamarkt Logo

TV & audio

Video's die je zouden kunnen interesseren

  • Externe inhoud - Youtube

    Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

1 / 3

Bekijk alles TV & audio artikelen (110)
Zet de zon op repeat: Met de beste speakers en headphones
TV & audio

Zet de zon op repeat: Met de beste speakers en headphones

Er is één ingrediënt dat een warme stranddag of zwoele zomeravond nog mooier maakt: muziek. Stel jezelf voor in korte broek, genietend van lekkere drankjes, gezelligheid met familie of vrienden en diepgaande gesprekken tot in de late uurtjes. Allemaal met je favoriete muziek op de achtergrond. Met bloedhete zomerdeals voor de beste audioapparatuur maakt MediaMarkt jouw zomer onvergetelijk!

Lees meer over Zet de zon op repeat: Met de beste speakers en headphones
Wat is een 8K-tv en 8K-resolutie?-preview
Televisies

Wat is een 8K-tv en 8K-resolutie?

Een tv met 8K-resolutie heeft nog scherper beeld dan een 4K-tv. Zo scherp dat je alle beelden tot in detail ziet. Ontdek alle voordelen van een 8K-tv en de verschillen met een tv met 4K-resolutie.

Lees meer over Wat is een 8K-tv en 8K-resolutie?
Wat is een laserbeamer?-preview
TV & audio

Wat is een laserbeamer?

Een laserbeamer of laser-tv is een kastje dat dankzij slimme techniek beelden projecteert op een scherm of een muur. De geprojecteerde beelden zijn lekker groot, zelfs als het kastje dicht op de muur staat. Met een laserbeamer kijk je naar je films of series alsof je in een bioscoop zit. Ontdek wat een laserbeamer precies is en wat de grootste verschillen zijn met een reguliere beamer.

Lees meer over Wat is een laserbeamer?
Hoe bouw je een autoradio in?-preview
TV & audio

Hoe bouw je een autoradio in?

Een autoradio verwijderen en vervolgens weer inbouwen lijkt in eerste instantie een technische klus. Toch valt dat reuze mee, zeker met de juiste instructies ernaast. In dit artikel lees je hoe je in enkele stappen je oude autoradio verwijdert en je gloednieuwe autoradio weer inbouwt.

Lees meer over Hoe bouw je een autoradio in?
Wat is de beste soundbar voor jou?-preview
Speakers

Wat is de beste soundbar voor jou?

Met een soundbar gun je jezelf een extra beleving tijdens het televisie- of film kijken. Deze tv-speakers plaats je onder, voor of boven je tv, waarna het geluid vervolgens kraakhelder en levensecht je woon- of slaapkamer ingestuurd wordt. Maar hoe kies je de soundbar die het beste past bij jouw tv en in jouw kamer? Kom erachter in dit artikel.

Lees meer over Wat is de beste soundbar voor jou?