Professionele en milieubewuste verwijdering

Wij ondersteunen innovatieve productoplossingen en dienstverleningsconcepten die duurzame consumptie mogelijk maken. Daarbij laten wij ons leiden door de visie van een circulaire economie: nu al helpen sommige van de diensten die wij aanbieden om producten langer te gebruiken of om ze aan het einde van hun levenscyclus op de juiste manier te recycleren.

Afgedankte elektrische apparatuur bevat waardevolle grondstoffen en hoort niet thuis in het huishoudelijk afval! Dankzij professionele recycling kunnen ze weer in de kringloop worden gebracht. Bovendien bevatten ze ook verontreinigende stoffen die in geen geval in het milieu mogen komen.

Betterway - Duurzaam verwijderen - Zorgeloze verwijdering

MediaMarkt inruilservice

Wist je dat je je oude apparaat kan inruilen bij MediaMarkt, zowel in de winkel als online? Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw apparaat correct gerecycleerd wordt.

Ga naar de Smartbar in de winkel of ruil online je oude apparaat in. Vervolgens ontvang je snel en eenvoudig de waarde op een MediaMarkt-cadeaukaart.

Check de inruilwaarde van je apparaat

Betterway - Duurzaam verwijderen - Verpakkingen verwijderen

Verwijdering van verpakkingen

Door gebruikte verpakkingen correct te recycleren, helpt u de natuurlijke grondstoffen te behouden en voorkomt u vervuiling van het milieu. Daarom nemen wij het verpakkingsafval dat ontstaat bij de levering van grote apparaten graag gratis terug, zodat het op de juiste manier kan worden gerecycled.

Duurzamer leven - Dit is wat je kunt doen

 • Bewust winkelen

  Duurzaam winkelen betekent niet dat u moet afzien van consumptie. Met ons BetterWay-logo kiest u altijd voor meer duurzaamheid.

  Lees meer

 • Duurzaam gebruik

  De meeste apparaten hebben veel meer duurzaamheidspotentieel dan u denkt. Ontdek hier hoe u apparatuur duurzamer kunt gebruiken.

  Lees meer

 • Reparatie

  Uit de wegwerpmaatschappij, naar de circulaire economie. Apparaten laten repareren of repareren is goed voor de portemonnee en het milieu.

  Lees meer

 • Correcte verwijdering

  Als u op de juiste manier recyclet, draagt u actief bij aan het behoud van hulpbronnen en voorkomt u dat giftige stoffen in het milieu terechtkomen.

  Lees meer

 • BetterWay-producten

  In ons assortiment vind je al meer dan 1.000 producten met het BetterWay-logo voor meer duurzaamheid. Dit worden alleen maar meer producten.

  Lees meer

 • Bewust gebruik van producten

  Grondstoffenbesparend gebruik en efficiënt gebruik zijn voor ons bijzonder belangrijk.

  Lees meer

Onze BetterWay-producten voor een duurzamer huishouden