Duurzaam gebruik van technologie – zo eenvoudig is het

Afval scheiden, plastic vermijden, fietsen, minder vlees eten zijn eenvoudige normen voor een duurzamer leven. Wat u nog meer kunt doen voor uw groene levensstijl, tips en trucs en actueel nieuws over onze algemene maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid vindt u hier.

Teaser - Energielabels

Het kleine ABC van de energie-efficiëntie

Sinds maart 2021 prijkt het nieuwe EU-energielabel op veel huishoudelijke apparaten. Ontdek wat er is veranderd, welke letters de meest efficiënte toestellen aanduiden en al het andere dat de moeite waard is om te weten klik hier.

Correcte verwijdering

Als u op de juiste manier recyclet, draagt u actief bij aan het behoud van hulpbronnen en voorkomt u dat giftige stoffen in het milieu terechtkomen.

Lees meer

Bewust gebruik van producten

Grondstoffenbesparend gebruik en efficiënt gebruik zijn voor ons bijzonder belangrijk.

Lees meer

Weggooien voorkomen dankzij de Outlet

Weggooien is zonde. Verleng de levensduur van producten door geretourneerde, beschadigde en gerepareerde producten extra voordelig te kopen.

Lees meer

Duurzamer leven - Dit is wat je kunt doen

Bewust winkelen met BetterWay-producten

Duurzaam winkelen betekent niet dat je moet afzien van consumptie. Daarom vind je in ons assortiment al meer dan 1.000 producten met het BetterWay-logo voor meer duurzaamheid.

Lees meer

Duurzaam gebruik

De meeste apparaten hebben veel meer duurzaamheidspotentieel dan u denkt. Ontdek hier hoe u apparatuur duurzamer kunt gebruiken.

Lees meer

Reparatie

Uit de wegwerpmaatschappij, naar de circulaire economie. Apparaten laten repareren of repareren is goed voor de portemonnee en het milieu.

Lees meer

Onze BetterWay-producten voor een duurzamer huishouden