Repareren in plaats van weggooien

Repareren bespaart geld voor een nieuw toestel en uiteindelijk grondstoffen die bij de productie worden verbruikt. Alleen al in het laatste boekjaar werden in totaal bijna 16.000 reparaties uitgevoerd via onze "Smartbars". Hierdoor werden ongeveer 2 ton e-afval bespaard. Zo ontlasten we ons milieu effectief.

Investeren in repareren

Ieder van ons kan zijn bijdrage leveren tot meer duurzaamheid. Dit betekent dat oude of defecte apparaten niet altijd in de vuilnisbak hoeven te belanden. Gebruik onze service om deze apparaten te controleren of te repareren. Onze specialisten geven u graag advies.

Upgrade in plaats van vuilnisbak

Laat andere apparaten, zoals volautomatische koffiezetapparaten, regelmatig professioneel onderhouden en reinigen. Op die manier verlengt u effectief de levensduur van uw apparaten. Onze specialisten geven u graag advies.

U kunt onze onderhouds- en reparatiespecialisten hier bereiken.

Duurzamer leven - Dit is wat je kunt doen

 • Bewust winkelen

  Duurzaam winkelen betekent niet dat u moet afzien van consumptie. Met ons BetterWay-logo kiest u altijd voor meer duurzaamheid.

  Lees meer

 • Duurzaam gebruik

  De meeste apparaten hebben veel meer duurzaamheidspotentieel dan u denkt. Ontdek hier hoe u apparatuur duurzamer kunt gebruiken.

  Lees meer

 • Reparatie

  Uit de wegwerpmaatschappij, naar de circulaire economie. Apparaten laten repareren of repareren is goed voor de portemonnee en het milieu.

  Lees meer

 • Correcte verwijdering

  Als u op de juiste manier recyclet, draagt u actief bij aan het behoud van hulpbronnen en voorkomt u dat giftige stoffen in het milieu terechtkomen.

  Lees meer

 • BetterWay-producten

  In ons assortiment vind je al meer dan 1.000 producten met het BetterWay-logo voor meer duurzaamheid. Dit worden alleen maar meer producten.

  Lees meer

 • Bewust gebruik van producten

  Grondstoffenbesparend gebruik en efficiënt gebruik zijn voor ons bijzonder belangrijk.

  Lees meer

Onze BetterWay-producten voor een duurzamer huishouden