Mediamarkt Logo

Repareren in plaats van weggooien

Repareren bespaart geld voor een nieuw toestel en uiteindelijk grondstoffen die bij de productie worden verbruikt. Alleen al in het laatste boekjaar werden in totaal bijna 16.000 reparaties uitgevoerd via onze "Smartbars". Hierdoor werden ongeveer 2 ton e-afval bespaard. Zo ontlasten we ons milieu effectief.

No ALT TEXT SET

Investeren in repareren

Ieder van ons kan zijn bijdrage leveren tot meer duurzaamheid. Dit betekent dat oude of defecte apparaten niet altijd in de vuilnisbak hoeven te belanden. Gebruik onze service om deze apparaten te controleren of te repareren. Onze specialisten geven u graag advies.

Upgrade in plaats van vuilnisbak

Laat andere apparaten, zoals volautomatische koffiezetapparaten, regelmatig professioneel onderhouden en reinigen. Op die manier verlengt u effectief de levensduur van uw apparaten. Onze specialisten geven u graag advies.

U kunt onze onderhouds- en reparatiespecialisten hier bereiken.

Duurzamer leven - Dit is wat je kunt doen

Bewust winkelen met BetterWay-producten

Duurzaam winkelen betekent niet dat je moet afzien van consumptie. Daarom vind je in ons assortiment al meer dan 1.000 producten met het BetterWay-logo voor meer duurzaamheid.

Lees meer

Duurzaam gebruik

De meeste apparaten hebben veel meer duurzaamheidspotentieel dan u denkt. Ontdek hier hoe u apparatuur duurzamer kunt gebruiken.

Lees meer

Reparatie

Uit de wegwerpmaatschappij, naar de circulaire economie. Apparaten laten repareren of repareren is goed voor de portemonnee en het milieu.

Lees meer

Correcte verwijdering

Als u op de juiste manier recyclet, draagt u actief bij aan het behoud van hulpbronnen en voorkomt u dat giftige stoffen in het milieu terechtkomen.

Lees meer

Bewust gebruik van producten

Grondstoffenbesparend gebruik en efficiënt gebruik zijn voor ons bijzonder belangrijk.

Lees meer

Weggooien voorkomen dankzij de Outlet

Weggooien is zonde. Verleng de levensduur van producten door geretourneerde, beschadigde en gerepareerde producten extra voordelig te kopen.

Lees meer

Onze BetterWay-producten voor een duurzamer huishouden