Mediamarkt Logo

Wat zijn de beste oordopjes voor kleine oren?

unknown description

Als je kleine oren hebt, weet je hoe lastig het kan zijn om oordopjes te vinden die goed passen. Veel oordopjes zijn te groot of te zwaar voor je oren, waardoor ze snel uitvallen of niet lekker zitten. Dat is niet alleen vervelend, maar ook slecht voor je gehoor. Gelukkig bestaan er oordopjes die wel goed passen in kleine oren. Je ontdekt ze op deze pagina.

De beste draadloze oordopjes voor kleine oren

De beste draadloze oordopjes voor kleine oren

In-ear oordopjes zijn in veel gevallen heel goede draadloze oordopjes voor kleine oren. Deze stop je namelijk diep in je oor, waardoor ze er minder snel uitvallen. Draadloze in-ear oordoppen komen altijd met verschillende maten oortips. Kies de maat die het beste past bij de vorm en grootte van je oor. Andere goede draadloze oordoppen voor kleine oren zijn de exemplaren met bone conduction. Dit zijn oordopjes die het geluid via trillingen door je botten naar je oren sturen. Deze hoef je dus helemaal niet in je oren te stoppen. Oortjes met bone conduction zijn daarom ook goede sportoordopjes. Bekijk hieronder de 4 beste draadloze oordopjes voor kleine oren.

Welke AirPods zijn het meest geschikt voor kleine oren?

Welke AirPods zijn het meest geschikt voor kleine oren?

De beste Apple-oordopjes voor kleine oren zijn de AirPods Pro 2de generatie. Deze in-ear oordoppen hebben namelijk verschillende maten oortips, die je kunt aanpassen aan jouw oorvorm en -grootte. De oortips sluiten je gehoorgang goed af, zodat het geluid niet ontsnapt en de oordopjes niet uitvallen. Bovendien zijn de oordopjes licht en compact, waardoor ze je oren niet irriteren. De 2de generatie AirPods Pro beschikt ook over een slimme techniek die het geluid aanpast aan de vorm van je oor. Zo luister je ook met kleine oren altijd op de fijnste manier naar je favoriete muziek of podcast.

Welke Samsung-earbuds kun je het beste kiezen als kleine oren hebt?

Galaxy Buds Plus

Ben je een Samsung-liefhebber en heb je kleine oren? Dan zijn de Samsung Galaxy Buds2 de beste oordopjes voor jou. Deze in-ear oordopjes wegen maar 5 gram en komen met 3 verschillende siliconen oortips, waaronder de maat small. De behuizing van Galaxy Buds2 is ergonomisch ontworpen en vormt zich daarnaast naar het figuur van je oorschelp. Download de Galaxy Wearable-app en doe de handige Earbud fit-test om te ontdekken welke pasvorm jouw oren hebben. Je geniet extra lang van de Buds2 als ze eenmaal perfect zitten, want deze oortjes gaan maar liefst 20 uur mee op een volle batterij.

Wat zijn de beste budget oortjes voor kleine oren?

Wat zijn de beste budget oortjes voor kleine oren?

Zoek je goede oordopjes die goed in je kleine oren passen en niet meer dan 50 euro kosten? Dan zijn de Fresh 'n Rebel Twins 1 een goede optie voor je. Dit zijn budgetvriendelijke in-ear oortjes met kraakheldere geluidskwaliteit en een heel goede batterij. De oordopjes zelf doen het 6 uur lang en de oplaadcase voedt ze voor nog eens 30 uur. De draadloze oortjes komen met of zonder eartips. De variant met eartips zit stevig en comfortabel in je kleine oren. Deze Fresh 'n Rebel Twins 1 zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, waardoor ze altijd aansluiten op jouw stijl.

Conclusie: deze oortjes zijn het meest geschikt voor kleine oren

De beste draadloze oortjes voor kleine oren zijn in-ear oordopjes met een kleine maat oortips. Zoek je oortjes die je ook tijdens het sporten kunt gebruiken en die niet uit je kleine oren vallen? Ga dan voor oortjes met bone conduction. Deze hoef je helemaal niet in je oren te stoppen, blijven altijd stevig zitten en zijn ook ruim vertegenwoordigd in onze lijst met beste sport-oordopjes.

Bekijk soortgelijke artikelen