Mediamarkt Logo

Apple & MediaMarkt Business Solutions

 • Zakelijk - Header - Mac for work

MediaMarkt is Apple Authorised Reseller en biedt diverse Apple-producten en services die kunnen bijdragen aan de productiviteit en effectiviteit van jouw onderneming.

Juist nu zijn soft- en hardwareoplossingen van cruciaal belang voor jouw onderneming. Dat begrijpen wij van MediaMarkt Zakelijk als geen ander. Daarom krijg je bij ons de beschikking over een persoonlijke accountmanager van de MediaMarkt-winkel bij jou in de buurt om de beste oplossing te vinden voor jouw bedrijf. Deze accountmanager denkt graag met jou mee en maakt een offerte op maat aan.

Neem contact met ons op

Apple op werk

Apple-devices werken samen met de meeste systemen en apps die jouw bedrijf al gebruikt. Denk hierbij aan systemen en apps voor e-mail, berichten, netwerkconnectiviteit, bestandsdeling en samenwerking. Met Apple-apparaten beschikken jouw medewerkers over alle tools die ze nodig hebben om hun werk te doen.

Bekende bedrijfsservices, zoals Microsoft Exchange, werken ook samen met Apple-devices. Zo hebben jouw medewerkers op al hun Apple-apparaten toegang tot hun zakelijke e-mail, agenda en contactpersonen. Daarnaast werken medewerkers samen met behulp van ingebouwde Apple-apps, zoals Mail, Agenda, Contacten, Herinneringen en Notities. Verder is er ondersteuning voor populaire tools, zoals Microsoft Office, Google G Suite, Slack, Cisco Webex en Zoom. Tot slot beschikken iPhone, iPad en Mac over diverse connectiviteitsopties, waaronder op standaarden gebaseerde systemen zoals IMAP en CalDAV.

 • Alle Apple apparaten werken naadloos samen

  Het grote voordeel van Apple is dat alle apparaten naadloos met elkaar samenwerken. Wanneer je meerdere apparaten tegelijk gebruikt, synchroniseren ze met elkaar. Jouw bestanden worden, indien gewenst, met jouw apparaten gedeeld, waardoor je overal bij elk bestand kan. Jouw laptop ligt nog op kantoor en je hebt een bestand nodig? Je pakt jouw iPad erbij en je kan aan de slag! Ook zet je eenvoudig bestanden over met 1 druk op de knop. Bovendien hebben de apparaten veel apps met elkaar gemeen, waardoor je altijd en overal productief kunt blijven werken.

 • Microsoft365

  Medewerkers willen net als thuis ook op het werk de beste devices en apps om mee te werken. Door de samenwerking tussen Apple en Microsoft zijn Apple-producten gemakkelijk te implementeren in je bedrijf. Zo bieden iPhone, iPad en Mac ondersteuning voor Microsoft365 en met de Office app’s kunnen jij en je medewerkers met iedereen, alle bestanden uitwisselen.

  Ook bieden de apps Mail, Agenda, Contacten, Herinneringen en Notities op iPhone en iPad ondersteuning voor Microsoft365. Medewerkers kunnen hierdoor gemakkelijk alledaagse taken uitvoeren, zoals een uitnodiging voor een vergadering accepteren of contactgegevens zoeken in de algemene adreslijst.

Zakelijk - Apple - ABM

Apple Business Manager

Apple Business Manager is een webgebaseerd portal van Apple dat bedrijven en organisaties de mogelijkheid biedt om iOS-, iPadOS- en macOS-apparaten op schaal te implementeren, te configureren en te beheren. Het biedt een geïntegreerde en gestroomlijnde oplossing voor het beheer van Apple-apparaten binnen een zakelijke omgeving.

Als jij jouw Apple-aparaten hebt gekocht bij MediaMarkt, kunnen wij deze aparaten koppelen in Apple Business Manager

Jouw voordelen

 • Vereenvoudigd beheer: Centraal beheer van Apple-apparaten en services via een gebruiksvriendelijk webportaal.
 • Efficiënte implementatie: Snel en gemakkelijk inrichten en configureren van apparaten met gewenste instellingen en apps.
 • Distributie van apps en boeken: Eenvoudige distributie van bedrijfsspecifieke apps en boeken naar medewerkers.
 • Beveiliging en controle: Uitgebreide beveiligingsfuncties en mogelijkheid tot op afstand wissen van verloren apparaten.
 • Vereenvoudigd herstel: Snelle en veilige verwijdering van vertrouwelijke bedrijfsgegevens bij verlies of diefstal.
 • Geautomatiseerd apparaatbeheer: Efficiënt beheer van apparaten op afstand, inclusief updates en configuratieprofielen zonder gebruikersinterventie.

Geintereseerd, maar nog geen klant van MediaMarkt Business Solutions? Registreer dan hier en jouw persoonlijk accountmanager neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Zo werkt het

 1. 1

  1. Apple ID

  Stuur ons jouw Apple ID. Als je geen ID hebt, kan je hier onder gratis registeren.

 2. 2

  2. Verwerking

  Na het verzenden van uw ID nemen wij de volledige inschrijving over, de verbinding van uw eindapparaten met de Apple Business Manager.

 3. 3

  3. Koppeling met Apple Business Manager

  Na het verzenden van uw ID nemen wij de volledige inschrijving over, de verbinding van uw eindapparaten met de Apple Business Manager.

Bekijk het Apple-assortiment

Registreer!

Word nu zakelijk klant van MediaMarkt Business via ons registratieformulier

Registreer nu als zakelijke klant

Vraag het ons!

Wij beantwoorden graag jouw vragen over MediaMarkt Business in onze FAQ sectie.

Bekijk de veelgestelde vragen

Mail ons!

Mail direct jouw vraag door naar onze zakelijke inbox: [email protected]. Dit mailadres is alleen voor zakelijke gebruikers, consumenten aanvragen worden door de klantenservice van MediaMarkt behandeld.