Mediamarkt Logo

Nieuwe Samsung telefoon nodig? Dit zijn de nieuwste modellen in 2023

Zoek jij de nieuwste Samsung smartphone? Dan moet je bij de nieuwe modellen uit 2023 zijn. Er zijn 3 series telefoons om uit te kiezen: de A-serie, S-serie en Z-serie. Van basic gebruik tot zware games spelen, er zit altijd een model bij dat bij jou past.

De nieuwste Samsung telefoons in 2023

Nieuw in de Samsung Galaxy S-serie

Nieuw in de Samsung Galaxy S-serie

Begin 2023 kwam Samsung met de langverwachte S23, S23 Plus en S23 Ultra. De S23 is het kleinst en past daardoor makkelijk in je zak. Deze nieuwe Samsung telefoon lijkt veel op de S22. Wat groter is de S23 Plus, die een wat grotere batterij heeft en daardoor een dag meegaat en verder erg lijkt op de S22. De S23 Ultra heeft de langste batterijduur, het grootste scherm (in full hd) en de beste camera van deze drie. Ook heeft dit model een S Pen stylus waarmee je handgeschreven teksten digitaal opslaat en foto’s bewerkt. Op de Ultra kun je dankzij het geheugen van 512 GB lekker veel apps en bestanden kwijt.

Nieuw in de Samsung Galaxy A-serie

Galaxy a

In de A-serie zagen in 2022 de Samsung Galaxy A13, de Galaxy A23, de Galaxy A33 en de Galaxy A53 het licht. Hoe hoger het getal achter de A, hoe beter de telefoon. De A33 en A53 hebben 5G, verbeterde camera’s en een stuk snellere processors dan hun voorgangers. Deze smartphones hebben een standaard opslagcapaciteit van 128 GB. De A13 en A23 zijn de wat lichtere, betaalbare varianten. Deze smartphones hebben 4G of 5G en hebben een standaard opslagcapaciteit van 64 GB.

Nieuw in de Samsung Galaxy Z-serie

Samsung z

De nieuwste telefoons uit de Z-serie van Samsung zijn de vouwtelefoons Galaxy Z Fold4 en de Galaxy Z Flip4. De Galaxy Z Fold4 kun je dichtvouwen als een boek, heel handig want zo kun je hem neerzetten als een tablet. Het scherm bestaat uit 2 delen en heeft een haarscherpe kwaliteit. Uitgeklapt is dit scherm 7,6 inch groot. Door de hoge verversingssnelheid is deze smartphone prima geschikt voor gamen en films kijken. De Galaxy Flip4 kun je dubbelvouwen zoals de allereerste smartphones, zo past ‘ie gemakkelijk in je zak. Uitgeklapt is dit scherm 6.7 inch. Je zet hem uitgeklapt op tafel neer om te gamen, een filmpje te kijken of een selfie te schieten. Deze telefoon is klein maar krachtig, hij laat moeiteloos meerdere apps tegelijk draaien.

Samsung smartphones vergelijken

Samsung vergelijken

Je kunt maar niet kiezen: ga je nou een smartphone uit de Samsung Galaxy A-, S- of Z-serie kopen? Om de series makkelijk met elkaar te kunnen vergelijken hebben we de verschillen tussen deze toestellen overzichtelijk op een rij gezet.

Bekijk soortgelijke artikelen