Mediamarkt Logo

Dyson Airwrap: voor alle haarstijlen

Nina12 MAART 2024
unknown description

Weet je ’s morgens niet altijd wat je met je haar aan moet? Ben je op zoek naar een nieuwe stijl, of houd je ervan om je kapsel regelmatig te veranderen? Dan is de Dyson Airwrap waarschijnlijk iets voor jou. Met deze multistyler pas je je haarstijl met gemak aan, zonder dat je haar beschadigd raakt. Lees hier meer over de Dyson Airwrap.

Wat is een Dyson Airwrap?

Wat is een Dyson Airwrap?

Een Dyson Airwrap zorgt ervoor dat jouw haar altijd goed zit. De Airwrap heeft verschillende opzetstukken zodat je zelf kunt bepalen hoe jij je haar die dag wilt hebben. De Airwrap van Dyson kan je haar laten krullen, golven, glad en steil maken en meer volume geven. Dankzij de meegeleverde opzetstukken schakel je gemakkelijk tussen de verschillende opties en zorg je ervoor dat je haar altijd goed zit.

Welke Dyson Airwrap kopen?

Wil je een Dyson Airwrap kopen? Dan kun je kiezen tussen de Complete en de Complete Long, die in verschillende kleuren beschikbaar zijn. De Airwrap Complete is geschikt voor halflang en korter haar; de Complete Long is speciaal gemaakt voor mensen met haar tot op de borst of langer. Ook zijn de accessoires voor de Airwrap los verkrijgbaar.

Wat zijn de voordelen van een Dyson Airwrap?

Wat zijn de voordelen van een Dyson Airwrap?

Dyson zorgt ervoor dat al hun producten van goede kwaliteit zijn, en dat geldt ook voor de Airwrap. Deze styling tool is relatief licht, zodat je tijdens het stijlen geen last krijgt van je armen. De Airwrap is geschikt voor verschillende haartypen, dus je hoeft je geen zorgen te maken of het apparaat compatibel is met jouw haar. De Airwrap maakt gebruik van het Coanda-effect om het haar in model te brengen. De lucht wordt namelijk langs de opzetstukken geblazen. Je kapsel krullen en het verbergen van opspringende haren gebeurt zonder extreme hitte, waardoor je haar niet beschadigd raakt. Zo kun je op een veilige manier verschillende stijlen uitproberen. Dyson heeft tevens aandacht besteed aan het design; de tool is onder andere in verschillende kleuren verkrijgbaar.