Mediamarkt Logo

Producten inruilen en recyclen

Afgedankte elektrische apparatuur bevat waardevolle grondstoffen die in recyclingprocessen kunnen worden teruggewonnen en hergebruikt, maar ook verontreinigende stoffen die onder geen beding in het milieu mogen vrijkomen. Daarom is het belangrijk om op de juiste manier elektrische apparaten te recyclen. Voor zowel het inruilen als het recyclen van producten ben je bij MediaMarkt aan het juiste adres.

Betterway - Duurzaam verwijderen - Zorgeloze verwijdering

MediaMarkt inruilservice

Wist je dat je je oude apparaat bij MediaMarkt kunt inruilen? Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw apparaat correct wordt gerecycled. Ga met je apparaat naar de Smartbar in de winkel of dien je inruil-aanvraag online in. Vervolgens ontvang je snel en eenvoudig de waarde op een MediaMarkt-cadeaukaart.

De volgende producten kun je inruilen: smartphones, tablets, smartwatches, laptops, Macbooks, iMacs, Mac Mini's, Mac Pro's, Chromebooks, camera's, cameralenzen, consoles en hoofdtelefoons

Betterway - Duurzaam verwijderen - Verpakkingen verwijderen

Verwijdering van verpakkingen

Door gebruikte verpakkingen correct te recyclen, help je de natuurlijke grondstoffen te behouden en voorkom je vervuiling van het milieu. Daarom nemen wij het verpakkingsafval bij de levering van grote apparaten gratis mee, zodat het op de juiste manier kan worden gerecycled.

Onze BetterWay-producten voor een duurzamer huishouden