• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

 • 7 dagen per week thuisbezorgd

 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

 • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

Wij ondersteunen je bij de verwijdering en de verwerking

Afgedankte elektrische apparatuur bevat waardevolle grondstoffen die in recyclingprocessen kunnen worden teruggewonnen en hergebruikt. Tegelijkertijd bevatten zij echter ook verontreinigende stoffen die onder geen beding in het milieu mogen vrijkomen. Hier is het belangrijk om ze op de juiste manier af te voeren. Voor zowel verwijdering als verwerking bent u bij uw MediaMarkt overigens aan het juiste adres.

Telefoon inruilen in de winkel

Wist je dat je je oude telefoon steeds kan komen inruilen in de winkel? Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jou gsm correct gerecycleerd wordt.

Lever hem in bij een van onze MediaMarkt winkels en ontvang snel en eenvoudig de waarde op een MediaMarkt-cadeaukaart.

Telefoon inruilen in de winkel

Mobiele telefoon erin – bon eruit

MediaMarkt maakt het inleveren van mobiele telefoons al sinds 2019 mogelijk in samenwerking met ecoATM. Een dienst die u gemakkelijk kunt gebruiken op uw weg naar meer duurzaamheid.

De EcoATM-machines zullen in de loop van 2022 beschikbaar zijn in Nederland, Belgie en Luxemburg. In de tussentijd kunnen telefoons nog teruggebracht worden in onze winkels.

Telefoon inruilen

Verwijdering van verpakkingen

Door gebruikte verpakkingen correct te recycleren, helpt u de natuurlijke grondstoffen te behouden en voorkomt u vervuiling van het milieu. Daarom nemen wij het verpakkingsafval dat ontstaat bij de levering van grote apparaten graag gratis terug, zodat het op de juiste manier kan worden gerecycled.

 • Correcte verwijdering

  Als u op de juiste manier recyclet, draagt u actief bij aan het behoud van hulpbronnen en voorkomt u dat giftige stoffen in het milieu terechtkomen.

  Lees meer

 • BetterWay-producten

  In ons assortiment vind je al meer dan 1.000 producten met het BetterWay-logo voor meer duurzaamheid. Dit worden alleen maar meer producten.

  Lees meer

 • Bewust gebruik van producten

  Grondstoffenbesparend gebruik en efficiënt gebruik zijn voor ons bijzonder belangrijk.

  Lees meer

Duurzamer leven - Dit is wat je kunt doen

 • Bewust winkelen

  Duurzaam winkelen betekent niet dat u moet afzien van consumptie. Met ons BetterWay-logo kiest u altijd voor meer duurzaamheid.

  Lees meer

 • Duurzaam gebruik

  De meeste apparaten hebben veel meer duurzaamheidspotentieel dan u denkt. Ontdek hier hoe u apparatuur duurzamer kunt gebruiken.

  Lees meer

 • Reparatie

  Uit de wegwerpmaatschappij, naar de circulaire economie. Apparaten laten repareren of repareren is goed voor de portemonnee en het milieu.

  Lees meer

Onze BetterWay-producten voor een duurzamer huishouden