Alles over koffiemachines met bonen

Koffiemachines met bonen zijn momenteel razend populair. Een koffiebonen-apparaat heeft namelijk iets luxueus. Het is fijn om mee te werken en je zet er eenvoudig kwalitatief goede koffie mee. Misschien ontdek je zelfs de ware barista die in jou schuilt. Bovendien staat zo een koffiebonen-machine onwijs mooi in je keuken. Bij Media Markt ben je aan het juiste adres voor een koffiebonen-apparaat. We hebben ze zelfs in allerlei kleuren: van diepzwart tot knalrood.

Uitgelichte producten

0 van 3

Koffiemachine bonen - Dat is echt genieten

Koffiebonen-machine: dat is pas echt genieten

Niets gaat boven een lekker bakje koffie gemaakt van versgebrande bonen. Voor elke kop worden eerst de koffiebonen gemalen. Doordat dit gebeurt vlak voordat er koffie van gezet wordt, is het aroma optimaal. De maling van deze zaden van de koffieplant bepaalt hoe snel het water er doorheen loopt. Wanneer de koffiebonen grof gemalen zijn kan het water er makkelijker tussendoor met als resultaat een kortere extractietijd. Het water heeft dan minder tijd nodig, dus zal minder aroma uit de bonenmaling meenemen. De juiste maling is afhankelijk van jouw smaak. Probeer als je van een ‘sterkere’ koffiesmaak houdt wat fijnere malingsgraden uit. De maling is in ieder geval goed wanneer de koffie in één keer mooi doorloopt en er zich een duidelijk cremalaagje op je koffiedrank vormt. Andere factoren die enorm bepalen hoe de warme donkere drank uit je koffiebonen-machine smaakt zijn: de kwaliteit van het water, de gekozen koffieboon en of het koffiebonen-apparaat goed schoon is.

Informatie bij het kopen van een koffiebonen-automaat

Heb je jouw bonenmachine gevonden? Bij MediaMarkt profiteer je van de beste service. Je geniet 14 dagen bedenktijd en de mogelijkheid om het gratis te retourneren als het product niet aan jouw verwachting voldoet. Als lid van de MediaMarkt Club worden al jouw bestellingen gratis thuisbezorgd. En bestel je vóór 23.59 uur, dan heb je het product morgen in huis. Dat is voordelig én gemakkelijk!