Mediamarkt Logo

De Oranje airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

Koffie & espresso

Welke koffiezetapparaat kopen met pads en cups?-preview
Koffie & espresso

Welke koffiezetapparaat kopen met pads en cups?

Met een pad- of capsulesysteem zet je met één druk op de knop een van de vele beschikbare koffievariaties. Waar moet je op letten als je een systeem met pads, cups of capsules wilt kopen

Lees meer over Welke koffiezetapparaat kopen met pads en cups?
  • Hulp bij het kiezen van een koffiemachine
Bekijk alle koffie & espresso artikelen (24)
Perfetto - De'Longhi-espressomachines-preview
Koffie & espresso

Perfetto - De'Longhi-espressomachines

Met een De’Longhi-espressomachine zet jij thuis Perfetto koffie zoals in een authentieke koffiebar. Met deze stijlvolle, volautomatische koffieapparaten geniet jij net als Brad Pitt van Oscar-waardige koffie, gewoon bij jou thuis. Dankzij het gemakkelijke bedieningspaneel maak je eenvoudig alle soorten koffie. Cappuccino, espresso of liever een flat white? Welke bereiding je ook kiest, de verse koffiebonen geven jouw koffie het perfecte Italiaanse aroma.

Lees meer over Perfetto - De'Longhi-espressomachines
Nespresso: Made with care - preview
Koffie & espresso

Nespresso: made with care

Nespresso voldoet aan strenge normen op het gebied van sociale- en milieuprestaties. Zo zorgt Nespresso niet alleen voor heerlijke koffie, maar zorgen ze er ook voor dat Nespresso-capsules gerecycled worden.

Lees meer over Nespresso: made with care
Wat zijn de beste koffiebonen voor jou-preview
Koffie & espresso

Wat zijn de beste koffiebonen voor jou?

Houd je van koffie? Dan weet je dat er veel verschillende soorten koffiebonen zijn. Maar welke koffiebonen passen het beste bij jouw smaak en voorkeur? In dit artikel leggen we je uit welke koffiebonen er zijn, wat de verschillen zijn tussen koffiebonen en hoe je de beste koffiebonen kunt kiezen.

Lees meer over Wat zijn de beste koffiebonen voor jou?
Hoe ontkalk je een Nespresso-apparaat?-preview
Koffie & espresso

Hoe ontkalk je een Nespresso-apparaat?

Met een Nespresso-apparaat zet je heerlijke koffie, tenzij je apparaat last heeft van kalkaanslag. Dit beïnvloedt de smaak van je koffie, en niet ten goede. Mede daarom is het belangrijk om je Nespresso-apparaat eens in de zoveel tijd te ontkalken. Er zijn verschillende manieren om dat te doen.

Lees meer over Hoe ontkalk je een Nespresso-apparaat?
Wat is het beste cappuccino-apparaat van 2023?
Koffie & espresso

Wat is het beste cappuccino-apparaat van 2024?

Ben je dol op cappuccino’s en latte’s? Dan is een cappuccino-apparaat de koffiemachine voor jou. Met deze koffiezetapparaten bereid je de lekkerste koffiespecialiteiten met melk, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Op deze pagina geven we je meer informatie en lichten we onze 5 beste cappuccino-apparaten uit.

Lees meer over Wat is het beste cappuccino-apparaat van 2024?
Hoe vaak koffiezetapparaat ontkalken?
Koffie & espresso

Hoe vaak koffiezetapparaat ontkalken?

Om ervoor te zorgen dat je koffiezetapparaat lang meegaat, is het belangrijk dat je de koffiemachine regelmatig ontkalkt. Hoe vaak je dit doet hangt af van het type koffiezetapparaat dat je hebt, de hardheid van het water en hoe vaak je het apparaat gebruikt. Lees hier meer over ontkalken van je koffiemachine.

Lees meer over Hoe vaak koffiezetapparaat ontkalken?