Mediamarkt Logo

Seizoensitems

Roos21 FEBRUARI 2024
Lenteschoonmaak: een fris huis in 5 stappen
Seizoensitems

Lenteschoonmaak: een fris huis in 5 stappen

Merels zingen ‘s ochtends het hoogste lied, buiten blijft het steeds langer licht en meer en meer knoppen aan de bomen springen open. Het is de tijd van de lentekriebels en dit is een mooi moment om thuis de winterdekens weg te leggen, de elektrische kachels op te bergen en de winterkleding achter in de kast te stoppen. Met een flinke lenteschoonmaak poets je die donkere, koude wintermaanden weg en ga je met een warm en vrolijk gevoel de lente in. Hoe pak je die jaarlijkse voorjaarsschoonmaak aan? Volg onze 5 stappen.

Lees meer over Lenteschoonmaak: een fris huis in 5 stappen
Bekijk alle seizoensitems artikelen (37)
Ontvang de Oranje airfryer cadeau
Seizoensitems

Ontvang dé Oranje airfryer cadeau!

Nog even en dan is het zover, dan barst het EK 2024 los in Duitsland. Vanaf 14 juni kunnen we weer genieten van de wedstrijden van ons Nederlands elftal.

Lees meer over Ontvang dé Oranje airfryer cadeau!
MediaMarkt Nederland hoofdsponsor van Feyenoord-preview
Seizoensitems

MediaMarkt Nederland hoofdsponsor van Feyenoord

Met trots kondigen we aan dat MediaMarkt Nederland vanaf 1 juli de hoofdsponsor is van Feyenoord! Tijdens een persconferentie in De Kuip hebben we vandaag officieel ons partnership bekrachtigd, wat het begin markeert van een samenwerking voor de komende 3 jaar. Vanaf 1 juli zal ons logo met trots schitteren op het iconische Feyenoord-shirt. Niet alleen bij de mannen, ook bij de vrouwen en de jeugd.

Lees meer over MediaMarkt Nederland hoofdsponsor van Feyenoord
Hoe werk je ergonomisch?-preview
Seizoensitems

Hoe werk je ergonomisch?

Ergonomisch werken betekent dat je je werkplek en je houding zo aanpast dat je geen lichamelijke klachten krijgt. Als je ergonomisch werkt, dan voorkom je dat je last krijgt van je rug, nek, schouders, armen of ogen. Ergonomisch werken is belangrijk voor iedereen die veel achter een computer zit, maar ook voor mensen die andere soorten werk doen.

Lees meer over Hoe werk je ergonomisch?
Tip voor op je verlanglijst: eigen merken van MediaMarkt -preview
Seizoensitems

Tip voor op je verlanglijst: eigen merken van MediaMarkt

De feestmaand is een tijd van gezelligheid, warmte en natuurlijk cadeautjes. Wat moet je dit jaar weer geven aan je familie, vrienden of jezelf? Wij hebben een aantal leuke en voordelige cadeausuggesties van onze eigen merken voor je. De kwaliteitsproducten van onze eigen merken passen bij ieders smaak en budget. Kun jij nog cadeautips of inspiratie voor je eigen verlanglijst gebruiken?

Lees meer over Tip voor op je verlanglijst: eigen merken van MediaMarkt
Kerstcadeautjes: leuke cadeaus voor kerst-preview
Seizoensitems

Kerstcadeautjes: leuke cadeaus voor kerst

Zoek je cadeaus voor kerst en kun je wel wat ideeën gebruiken? Hier vind je de leukste en origineelste kerstcadeautjes voor onder de boom. Cadeaus voor onder andere beauty-liefhebbers, sporters, harde werkers, gadget-lovers en keukenhelden. Vrolijk kerstfeest!

Lees meer over Kerstcadeautjes: leuke cadeaus voor kerst