Alles over cappuccino-apparaten!

Wat is een cappuccino?

Wat is een cappuccino? - Images

De populaire cappuccino is een warme koffiedrank. Deze bestaat voor 1/3 uit espresso die wordt aangevuld met 1/3 melk en 1/3 melkschuim. Het schuim wordt gemaakt door luchtbubbels toe te voegen in de melk, hierdoor wordt het lekker luchtig. Cappuccino staat bekend als Italiaanse drank, maar is eigenlijk uitgevonden in Wenen. Een cappuccino kun je zo serveren, of strooi er nog wat cacao of kaneel overheen.

Cappuccino-apparaat kopen

In Nederland drinken we cappuccino’s het liefst de hele dag door, terwijl ze dit in veel andere landen vaak alleen drinken bij het ontbijt. Ben jij zo een enorme fan van cappuccino en drink je het heel de dag door? Dan is een cappuccino-apparaat echt wat voor jou. Het is eigenlijk niets anders dan een espressomachine met een melkopschuimer. Door deze waardevolle toevoeging kun je vrij eenvoudig je lievelingsdrank maken. Cappuccino-apparaten zijn er met veel verschillende soorten melkopschuimers. Het verschil zit hem vooral in hoe makkelijk het is om opgeschuimde melk te maken en of het melkreservoir is geïntegreerd. Wanneer het toestel een stoompijpje heeft, doe je eerst wat melk in je kopje en schuim je dit op. Is alles volledig automatisch? Dan hoef je enkel op een knop te drukken. Voor een nieuwe koffiemachine ben je bij ons aan het juiste adres, want het grootste assortiment cappuccino-apparaten vind je online bij Media Markt of in één van onze winkels.

Bekijk alle cappuccino-apparaten

Bovenstaande is slechts een selectie uit ons ruime assortiment. Jouw nieuwe cappuccino-apparaat vind je met gemak bij MediaMarkt. Bekijk, vergelijk en kies!

Informatie bij het kopen van een cappuccino-apparaat

Heb je jouw cappuccino-apparaat gevonden? Bij Media Markt profiteer je van de beste service. Je geniet 14 dagen bedenktijd en de mogelijkheid om het gratis te retourneren als het product niet aan jouw verwachting voldoet. Als lid van de MediaMarkt Club worden al jouw bestellingen gratis thuisbezorgd. En bestel je vóór 22.00 uur, dan heb je het product morgen in huis. Dat is voordelig én gemakkelijk!