Top 10 koffiemachines met bonen in 2024

Koffiemachines met bonen zijn razend populair. Een koffiebonen-apparaat heeft namelijk iets luxueus. Het is leuk en fijn om mee te werken en je zet er kwalitatief erg goede koffie mee. Misschien ontdek je de ware barista die in jou schuilt met deze koffiebonen-machines.

Deze koffiebonen-machine staat onwijs mooi in je keuken en is een echte eyecatcher. Bij MediaMarkt ben je aan het juiste adres voor een koffieapparaat, verkrijgbaar in allerlei kleuren: van diepzwart tot knalrood. Bekijk hieronder onze top 10 koffiemachines met bonen:

1. PHILIPS LatteGo Series 2200 EP2231/40 Zwart

Dankzij de innovatieve technologie van deze espressomachine, zet je eenvoudig jouw favoriete koffie. Middels de touchpad op de koffiemachine, zet jij heerlijke espresso, zijdezachte cappuccino of een lekkere kop koffie. Vanwege de verschillende standen op de machine, bepaal jij zelf de sterkte.

2. SIEMENS EQ.6 Plus s100 TE651209RW Zwart

Deze Siemens espressomachine, is een volautomatische machine dat je gebruikt voor het bereiden van een brede keuze aan koffie- en melkspecialiteiten. Dit apparaat is voorzien van een touchpad waar jij al jouw verschillende soorten koffie in één druk op de knop kiest.

3. PHILIPS Series 2200 EP2220/10 Zwart

Met deze espressomachine zet jij in no-time een heerlijke kop koffie of espresso. Eén van de belangrijkste onderdelen van deze machine is de pompdruk. Met een maximum van 15 bar bereikt het met gemak de ideale druk voor jouw kop koffie of espresso en haal je de beste aroma’s uit de koffiebonen.

4. SAGE The Barista Express Stainless Steel

Dit is een volautomatische espressomachine waar jij als een echte barista te werk gaat. Het zilverkleurig apparaat heet namelijk een speciaal Thermocil-verwarmingssysteem met PID-temperatuurregeling om het water van jouw koffie op de ideale temperatuur te zetten.

5. PHILIPS Series 5400 EP5447/90 Zwart

Deze stijlvolle espressomachine verdient een plekje in elke keuken. De 100% keramische molens zijn duurzaam en gaan wel 20.000 koppen mee. Met wel 12 soorten dranken, waaronder espresso, cappuccino, ristretto of een heerlijke latte macchiato. Je past zelf de sterkte en hoeveelheid koffie en melk toe om het volledig eigen te maken.

6. De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.81.TB

Met de nieuwe De’Longhi Magnifica Evo ECAM290.81.TB zet je met behulp van de eenvoudige intuïtieve interface gemakkelijk een espresso, koffie, long, cappuccino of een latte macchiato. Deze machine beschikt ook over een MyLatte functie en de heetwaterfunctie. Deze moderne espressomachine beschikt over 7 gekleurde iconen (one-touch recepten). Personaliseer jouw favoriete koffierecept.

7. SAGE the Barista Express Impress Brushed Stainless Steel

Eerst maal je de verse koffiebonen met behulp van de intelligente doseringstechnologie. Je hebt keuze uit 25 maalstanden, dus na wat experimenteren vind je precies de maalgraad die jij het lekkerst vindt. Vervolgens druk je de gemalen koffie aan met de grote hendel, zodat je een mooie, consistente koffiepuck krijgt. Iets te veel of te weinig gemalen? Dankzij de precisiemeting van de machine wordt de dosering automatisch aangepast voor de volgende keer.

8. De'Longhi Dinamica ECAM350.50.B

Met deze espressomachine van De’Longhi zet je in een handomdraai een heerlijke kop koffie. Je hebt hierbij keuze uit 6 voorgeprogrammeerde recepten, die je met slechts een druk op de knop zet. Daarbij kies je indien gewenst zelf de aroma- en temperatuurinstellingen. Ook zet je eenvoudig dubbele drankjes met de 2x-knop en bereid je 2 espresso’s tegelijk. Met de optie voor heet water zet je natuurlijk ook heel gemakkelijk een lekker kopje thee.

9. KRUPS EVIDENCE ECO-DESIGN EA897B

Met de Krups Evidence Eco-Design automatische espressomachine geniet van jouw favoriete kopje koffie dankzij de 8 verschillende koffie programma’s die gemakkelijk te kiezen zijn via het bediening scherm. Wil je jouw koffie toch iets sterker of slapper, dan kan je ook met de Krups EA897B je drankinstellingen personaliseren.

10. KRUPS EA8108 Roma Zwart

De Krups EA8108 Roma is een compacte volautomatische espressomachine met een stoompijpje voor het opschuimen van melk, zodat je ook een lekkere cappuccino kunt maken. Dankzij de 2-kopsfunctie zet je tegelijkertijd voor je bezoek en voor jezelf een verse kop koffie. Het gepatenteerde Compact Thermoblock systeem zorgt ervoor dat je altijd hete koffie hebt, vanaf het eerste kopje dat je zet.