MM logo red

Braun limited editions – 100 jaar Braun

Roos31 OKTOBER 2022

Braun bestaat 100 jaar en viert dit met het uitbrengen van speciale jubileumedities van Braun scheerapparaten, Braun staafmixers, een Braun multigroomer, een Braun epileerapparaat en een Braun citruspers. Al een eeuw staat Braun garant voor een eenvoudig, handig en duurzaam ontwerp. Want een goed design gaat jarenlang mee. Daarom krijg je op deze limited editions maar liefst 5 jaar garantie.

Braun Series 5 elektrisch scheerapparaat limited edition

Series5

De Braun Series 5 limited editie is een elektrisch scheerapparaat met 3 flexibele scheerbladen dat speciaal is ontworpen voor het 100-jarig bestaan van Braun. Droog of nat scheren, het kan allebei met de Series 5. Dankzij het EasyClean-systeem verwijder je snel alle haartjes, zonder de scheerkop te verwijderen. Met het EasyClick-systeem gebruik je eenvoudig verschillende opzetstukken. Via het ingebouwde led-display houd je de batterijstatus bij. Door de li-ion batterij kun je tot 3 weken scheren. Bij deze designeditie ontvang je een reisetui en 5 jaar garantie.

Braun Series 3 elektrisch scheerapparaat limited edition

Series3

Vier de 100e verjaardag van Braun met dit Series 3 scheerapparaat. Dankzij de 3 flexibele scheerelementen volgt de Series 3 iedere contour voor een gladde en comfortabele scheerbeurt. De drukgevoelige mesjes scheren zacht en bereiken zelfs de kleinste zones. Gebruik het baardtrimmeropzetstuk voor het nauwkeurig trimmen van stoppels en randen. Gebruik de verschillende kammen voor het trimmen van je baard. Bij deze limited edition ontvang je een reisetui en krijg je maar liefst 5 jaar garantie.

Braun CJ 3050 BK citruspers limited edition

Citruspersen

Met de TributeCollection brengt Braun geremasterde, technisch verbeterde versies van de populairste apparaten terug. Deze limited edition citruspers is krachtig maar toch stil. Het geperste sap loopt direct in je glas. Zo weet je precies hoeveel fruit je nodig hebt. De losse onderdelen reinig je in de vaatwasser. Speciaal voor het 100-jarig bestaan van Braun krijg je 5 jaar garantie.

Bekijk soortgelijke artikelen