MM logo red

Lees meer over Braun scheerapparaten

Nina2 MEI 2023

Designed to make a difference

Braun Series 9

Braun series9

Het meest efficiënte scheerapparaat

Op zoek naar het meest efficiënte scheerapparaat ter wereld?* Dan kies je voor één van de Braun Series 9 scheerapparaten, voor een uitzonderlijk zacht scheerresultaat. Dankzij de gespecialiseerde scheertechnologieën worden er bij elke beweging meer haartjes gegrepen. Het resultaat? Een gladde en comfortabele scheerbeurt. Waarom zou je compromissen sluiten?

De vijf speciaal ontwikkelde scheerelementen pakken twee keer zoveel haartjes mee in één scheerbeweging – dat zorgt voor een snellere scheerbeurt en minder huidirritatie. Brauns gepatenteerde SyncroSonic™ technologie leest de baardgroei en past zich aan op jouw baard. De Braun Series 9 scheerapparaten werken extra krachtig als dit nodig is.

Het Clean&Charge-station is het eerste oplaadstation dat tijdens het laden de scheerkop reinigt met alcohol. Wel zo hygiënisch. Naast het reinigen en laden van je scheerapparaat zorgt het Clean & Charge-station ervoor dat jouw Braun Series scheerapparaat wordt gereinigd, gesmeerd en gedroogd met één druk op de knop.

*Getest op een 3-dagen baard in vergelijking met leidende premium producten. Meer informatie op braun.com/study-results.

Braun Series 7

series7

Het intelligente scheerapparaat dat je baard leest

Dankzij een speciaal ontwikkelde sonische technologie kan het Braun Series 7 scheerapparaat je baardgroei lezen en de scheerbeurt daarop aanpassen. De scheerkop is voorzien van vier scheerelementen, die meer haartjes grijpen bij iedere beweging. Het resultaat is een comfortabele scheerbeurt met een glad resultaat.

Personaliseer je scheerbeurt met de vijf scheerfuncties van de Series 7 scheerapparaten. Iedere scheerbeurt wordt perfect afgestemd aan jouw voorkeuren en huidtype. Kies bijvoorbeeld voor de Sensitive-stand voor een zachte scheerbeurt. Snel de deur uit? Met de Turbo-stand is je huid glad in een handomdraai.

Het Clean&Charge-station heeft 4 functies. Het reinigt je scheerapparaat hygiënisch, smeert de scheerelementen en droogt de scheerkop. De lader zorgt ervoor dat je Braun Series 7 scheerapparaat klaar is voor gebruik. Iedere dag weer.

Braun Series 5

Series5

Krachtige precisie

De Braun Series 5 scheerapparaten combineren kracht en precisie voor een glad resultaat. Door deze eigenschappen met elkaar te combineren geniet je dagelijks van gladde scheerresultaten, zonder dat dit ten koste gaat van huidcomfort.

De scheerkop is voorzien van de FlexMotionTec-technologie en zorgt ervoor dat de scheerelementen nog beter in contact komen met de huid in probleemgebieden. Zo worden je scheerbeurten efficienter, zonder extra druk op de huid uit te oefenen.

De Powerdrive-motor levert 20% meer vermogen dan de motoren van voorgaande modellen. Daardoor worden zelfs dikkere baardharen op een hoge scheersnelheid comfortabel behandeld. Met de Wet & Dry scheerapparaten kun je zelfs onder de douche scheren met scheerschuim of gel. Aan jou de keuze.

Braun Series 3

Braun series3

‘s-Werelds best verkochte scheerapparaat

De nieuwste generatie Braun Series 3 scheerapparaten zijn verbeterd. ’S-Werelds best verkochte scheerapparaat is nu voorzien van de MicroComb-technologie. Daardoor vangen en geleiden de Series 3-apparaten de haartjes in de scheerelementen en scheer je sneller dan ooit tevoren.

De Series 3 zijn voorzien van een drievoudig scheersysteem en SensoFoil™ . Daardoor bieden de Series 3 niet alleen nog betere scheerprestaties op 3-dagen baarden, maar is hij ook ongelooflijk glad op de huid*.

*in tests vergeleken met de voorgaande generatie Series 3