MM logo red

Braun IPL-apparaten

Nina28 OKTOBER 2022

Het gemak van een professionele IPL-ontharing thuis ervaren? De Braun Silk-expert IPL 5 geeft een langdurig en zijdezacht resultaat. Al na de eerste behandeling groeien de haartjes minder snel terug en in sommige gevallen helemaal niet meer

Braun Silk-expert IPL 5

Braun silk pro5

Thuis professioneel ontharen

Het gemak van een professionele IPL-ontharing thuis ervaren? De Braun Silk-expert IPL 5 geeft een langdurig en zijdezacht resultaat. Al na de eerste behandeling groeien de haartjes minder snel terug en in sommige gevallen helemaal niet meer.

Vierentwintig uur voordat je begint met een IPL-behandeling scheer je het te behandelen gebied volledig glad, want alleen dan kunnen de lichtflitsen van het IPL-apparaat de haarzakjes effectief bereiken.

De SensoAdapt huidtintsensor zorgt ervoor dat de lichtintensiteit wordt aangepast op het melanineniveau van de huid. Daardoor onderscheidt de Braun Silk-expert IPL 5 zich van andere IPL-apparaten.

Bovendien gaat de lamp van de Braun Silk-expert IPL 5 maar liefst 300.000 flitsen mee. En in vergelijking met andere IPL-apparaten zijn je lichaam en gezicht met de Braun Silk-expert IPL 5 sneller te behandelen. En het mooie is: de Braun Silk-expert IPL 5 werkt zo goed als pijnloos.

Braun Silk-expert IPL 3

Braun silk expert3

Veilig en effectief permanent ontharen

Veilig en effectief permanent ontharen doe je met de Braun Silk-expert IPL 3. De lamp van de Silk-expert IPL 3 gaat 250.000 lichtflitsen mee. Door effectieve lichtimpulsen worden alle haren goed en snel getroffen, waardoor je ook thuis geniet van een makkelijke en snel zichtbare ontharing. Begin je net met IPL of heb je een gevoelige huid? De zachte stand zorgt voor een aangename ervaring.

De SensoAdapt huidtintsensor zorgt voor een veilige en doeltreffende behandeling, door bij iedere flits de lichtintensiteit aan te passen. Omdat te bereiken wordt 80x per seconde je huid ‘gelezen’ en wordt voortdurend de juiste energie-instelling gekozen. Je hoeft je huid dus niet voorafgaande aan een behandeling te vergelijken met ingewikkelde kleurtabellen en ben je altijd zeker van een veilige en doeltreffende behandeling. Een IPL-behandeling werkt het beste op een lichte tot normale huidteint en bij personen met blond tot donkerbruin tot zwart haar. Heb je blond, rood, grijs of wit haar? Dan werkt het apparaat mogelijk minder goed, omdat vanwege de kleinere hoeveelheid melanine het licht niet wordt geabsorbeerd.

Met de Braun Silk-Expert IPL 3 kun je gemiddeld 13 jaar lang je volledige lichaam behandelen. Batterijen en opladen is niet nodig. Steek de stekker van je Silk-expert in het stopcontact en de behandeling kan beginnen.