Mediamarkt Logo

Samsung Bespoke koel-vriescombinaties

Met een Bespoke koelkast of vriezer haal je een echte eyecatcher in huis. De moderne kleuren en materialen maken jouw keuken tot de mooiste plek van het huis. Bespoke koelkasten en vriezers zijn modulair, dat wil zeggen dat je ze helemaal kunt aanpassen aan jouw gezinssituatie en levensstijl. Voor welke koel-vriescombinatie ga jij?

Stel zelf de ideale koelkast samen

Samsung Bespoke koel-vriescombinaties - Stel de ideale koelkast samen

Een Bespoke koelkast of vriezer stel je zelf samen. Zo koop je altijd een koelkast die precies bij jou past. Kies de grootte en bepaal wat jij nodig hebt. Ga jij voor een koel-vriescombinatie of voor een lekkere grote vriezer? Bespoke koelkasten zijn modulair, dat betekent dat je ze helemaal naar wens samenstelt. Zo kun je 2 of zelfs 3 koelkasten of vriezers aan elkaar koppelen met een handig koppelingsstuk. Hallo ultragrote Amerikaanse koelkast!

De Bespoke koelkasten zijn er in verschillende trendy kleuren, die jouw keuken omtoveren tot een stijlvolle ruimte. Ga jij voor Satin Beige, Satin Sky Blue, Clean Navy, Clean Black, Clean Peach, Clean Vanilla, Cotta Beige? Ook het materiaal van de koelkast kies je zelf. Je kunt kiezen uit zijdezacht Satin Glass, modern en glanzend Clean Glass, of warme Cotta Metal.

Bekijk alle Samsung Bespoke koel-vriescombinaties

Lekker veel ruimte van binnen

Samsung Bespoke koel-vriescombinaties - Lekker veel ruimte van binnen

Bespoke koel-vriescombinaties en vriezers zijn lekker ruim vanbinnen. De SpaceMax-technologie zorgt voor zeer goede isolatie, waardoor de wanden lekker dun zijn. Dat scheelt ruimte binnen in de koelkast waardoor er lekker veel in gaat. Je hoeft dus geen enorme koelkast te kopen om al je boodschappen kwijt te kunnen. Daarbij gaan de SpaceMax-koelkasten efficiënt om met energie. Goed voor het milieu en je portemonnee.

Nooit meer ontdooien

Samsung Bespoke koel-vriescombinaties - Nooit meer ontdooien

Laat de stekker er maar in, want handmatig je vriezer of koel-vriescombinatie ontdooien hoeft niet meer. Dit doet de No Frost-functie automatisch voor je. Door deze slimme functie weet de koelkast precies wanneer het tijd is om overtollig vocht af te voeren. Dit voorkomt ijsvorming op de wanden, waardoor de temperatuur in je koelkast keurig constant blijft en de koelkast minder hard hoeft te werken. Hierdoor gaat je Bespoke koelkast ook nog eens veel langer mee.

Twee keer langer vers door slimme functies

Samsung Bespoke koel-vriescombinaties - Twee keer langer vers

Vlees bewaar je op net een iets andere temperatuur dan groenten. Daar is bij Bespoke koelkasten en koel-vriescombinaties aan gedacht. De Optimal Fresh + lade bestaat uit twee delen, die je ieder op een andere temperatuur kunt instellen. De linkerkant kan lekker koel, zodat je vlees en vis lang mals blijven. De rechterkant houdt juist jouw groenten en fruit lekker lang vers. In de Humidity Fresh + zone regel je zelf de luchtvochtigheid. Met een draai aan de knop kies je de beste omstandigheden voor je groenten en fruit. Zo blijven ze extra lang sappig en vers.

Bekijk soortgelijke artikelen