MM logo red

Samsung Bespoke - Wassen en drogen

Thijs26 FEBRUARI 2024

Zoek je een stijlvolle wasmachine of droger die veel slimme wasprogramma’s heeft? Met Samsung Bespoke wasmachines en drogers ligt jouw wasgoed in no time brandschoon in de kast. Met hun glazen en duurzame design zijn deze machines een aanwinst voor jouw interieur. Door moderne technieken past er veel, heel veel wasgoed in.

SpaceMax: stijlvol vanbuiten, ruim vanbinnen

samsung droger

Met Samsung Bespoke wasmachines was je met de nieuwste technische snufjes. Dankzij het moderne, platte ontwerp passen deze slimme machines in ieder interieur. Door het SpaceMax-design hebben Bespoke wasmachines een grote trommel waar maar liefst 11 kg wasgoed in kan, terwijl de wasmachine uiterlijk niet groter is geworden. Een stapel handdoeken samen met je tweepersoons beddengoed in één keer wassen? Gooi er maar in want een Bespoke wasmachine kan het makkelijk aan.

Sneller en zuiniger wassen met QuickDrive

Samsung drogers

Wassen en drogen gaat sneller dan ooit met de Bespoke 9000-series. Dit is te danken aan de QuickDrive-techniek. Q-Bubble combineert het draaien van de trommel met extra watershots. Hierdoor ontstaan er veel grote sterke bubbels waardoor het wasmiddel beter doordringt in de stof. Je kleding wordt zo sneller schoon, waardoor je tot 2 keer sneller wast. Tijdens het drogen in de wasdroger past QuickDrive het aantal toeren van de trommel automatisch aan, afhankelijk van de temperatuur en het programma. Hierdoor droogt je wasgoed tot 35% sneller, dat scheelt aardig wat energie.

Automatisch een goed wasresultaat door AI Wash

Samsung wasmachines

De AI Wash-wasmachines van Samsung hebben 5 sensoren, die het gewicht en de zachtheid van je wasgoed meten. Op basis hiervan voegt de machine precies de juiste hoeveelheid water en wasmiddel toe. Ook meet de troebelheidssensor in de machine de vuilgraad van het water. Bij vies water wordt de hoeveelheid wasmiddel of de spoeltijd aangepast. De machine wast dus altijd automatisch op het juiste programma, of het nu om spijkerbroeken, katoen of kwetsbare stoffen gaat. Bovendien hoef je het zeepbakje niet elke wasbeurt bij te vullen met wasmiddel want Bespoke wasmachines doseren dit automatisch.

Altijd precies genoeg wasmiddel met Autodose

Samsung wasmachine

Met de slimme Autodose-wasmachines maak jij je nooit meer zorgen of je te veel of te weinig wasmiddel gebruikt. Autodose doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter voor elk type was. In het reservoir past genoeg wasmiddel voor ongeveer 1 maand wassen. Je vult eens per maand het bakje bij en de machine doet de rest. Je was is hierdoor altijd vlekkeloos schoon en je gaat ook nog eens verspilling tegen.

Razendsnel wassen met Super Speed

Razendsnel wassen met Super Speed

Heb je weinig tijd en wil je toch dat ene wasje nog even doen? Druk op de Super Speed-knop en jouw kleding is een stuk sneller klaar. De EcoBubble-techniek wast jouw wasgoed grondig schoon, de centrifugeersnelheid wordt verhoogd en Speed Spray gebruikt krachtige waterstralen om de wasmiddelresten grondig te verwijderen. Hierdoor wordt de spoeltijd korter en hangt jouw kleding in een mum van tijd weer fris in de kast.

Energielabel A tot A+++

samsung energielabel

Als je een energiezuinige wasmachine of droger zoekt, ben je bij Samsung aan het juiste adres. De Bespoke drogers hebben allemaal het A+++ energielabel omdat ze geen stroom maar warmtepomptechnologie gebruiken om de lucht te verwarmen. Zo bespaar je flink wat geld en energie. De warme lucht wordt ook nog eens hergebruikt, waardoor jouw was milieuzuinig droog wordt. Hierdoor zijn Bespoke wasdrogers veel energiezuiniger dan condensdrogers. Op jaarbasis spaar je zo tot ongeveer 200 euro uit en over de gehele levensduur haalt de klant tot wel twee keer de aanschafwaarde eruit.

De Samsung Bespoke wasmachines hebben allemaal het energielabel A. Samen vormen deze Bespoke machines de perfecte combinatie om energiezuinig je was te doen.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.