MediaZine

Samsung Jet steelstofzuigers

Samsung Jet steelstofzuigers zijn zeer krachtige snoerloze stofzuigers. Met maar liefst 150-200 Watt aan zuigkracht zuigen ze iedere ondergrond moeiteloos schoon. De stofzuiger is makkelijk te onderhouden en is lekker licht, wat het stofzuigen een stuk makkelijker maakt. Met een volle batterij kun je met de Jet 75 tot wel 60 minuten stofzuigen. Dat is nog eens een powerbatterij.

Krachtige zuigkracht op iedere ondergrond

Samsung Jet steelstofzuigers - Krachtige zuigkracht

Of je nu laminaat, hoogpolig tapijt of een gietvloer hebt, een Samsung Jet steelstofzuiger zuigt alles moeiteloos schoon. De sterke 200 Watt Digital Inverter Motor weet wel raad met kruimels en hardnekkige haren van je huisdier. Zelfs de kleinste stofdeeltjes zijn niet veilig voor deze krachtpatser. Dankzij de meegeleverde borstels en opzetstukken zuig je ook je meubilair en moeilijk bereikbare plekken veilig schoon.

Lekker lang stofzuigen

Samsung Jet steelstofzuigers - Lekker lang stofzuigen

Samsung Jet snoerloze stofzuigers hebben een verwisselbare batterij. Op een volle accu kun je een uur stofzuigen. Gebruik je de extra verkrijgbare verwisselbare batterij, dan wordt dat twee keer zo lang. Met een gebruiksduur van 120 minuten zijn deze accu-steelstofzuigers een waardige vervanging van een stofzuiger met snoer. Na gebruik laad je de batterijen weer op in het Jet Station. Hier kunnen ze allebei tegelijk in.

Optimale luchtcirculatie

Samsung Jet steelstofzuigers - Optimale luchtcirculatie

Het Multi Cyclone-systeem in een Jet stofzuiger zorgt voor optimale luchtcirculatie, waardoor stofdeeltjes beter verspreiden in de opvangbak. Hierdoor houdt de stofzuiger zijn zuigkracht, ook als de opvangbak vol raakt. Bovendien zorgt het systeem er ook voor dat fijne stofdeeltjes niet kunnen ontsnappen.

Meegeleverde borstels

Samsung Jet steelstofzuigers - Meegeleverde borstels

De Jet 60 turbo wordt geleverd met de Jet Fit brush, die korte metten maakt met fijne stofdeeltjes, zowel op tapijt als op harde vloeren. Dankzij de 180 graden draaibare kop verander je gemakkelijk van richting om ieder hoekje schoon te maken.

De Jet 70 Turbo wordt geleverd met de Turbo Action Brush, die fijne stofdeeltjes op zowel tapijt als harde vloeren vangt. Je maakt de roterende trommel gemakkelijk schoon door hem in één klik los te koppelen.

Bij de Jet 75 Complete ontvang je zowel de Turbo Action Brush, de Mini Motorized Brush als de Soft Action Brush, deze parketborstel biedt extra bescherming voor je harde vloer. De borstel is omhuld met een zacht nylonweefsel, zodat de borstel het stof effectief verwijdert zonder je vloer te beschadigen.

Makkelijk in onderhoud

Samsung Jet steelstofzuigers - Makkelijk in onderhoud

Als je klaar bent met stofzuigen, leeg je het stofreservoir automatisch in het Clean Station. Dat gaat zo: haal het stofreservoir uit de Jet steelstofzuiger en plaats hem op het Clean Station. Deze zuigt het stofreservoir helemaal leeg. Het mooie aan dit systeem is dat stofdeeltjes niet kunnen ontsnappen en dus niet opnieuw in je huis terechtkomen. Het HEPA-filter filtert maar liefst 99,999% van de stofdeeltjes, hierdoor zijn deze stofzuigers uitermate geschikt voor mensen met een allergie.

Vergelijk verschillende Samsung Jet steelstofzuigers
SAMSUNG Jet 60 Turbo
219,99 €
SAMSUNG Jet 70 Turbo
272,99 €
Maximaal zuigvermogen

150w

150w

Geluidsniveau

86 db

86 db

Batterijduur

40 minuten

40 minuten

Filtertype

99,999%

99,999%

Aantal filters

5 laags

5 laags

Maximaal volume stofreservoir

0.8 l

0.8 l

Aantal borstels/mondstukken

3

3

Aantal batterijen

1

1

Oplaadtijd

3,5 uur

3,5 uur

219.99219.99
272.99272.99

1 / 3