Mediamarkt Logo

Samsung Jet™-steelstofzuigers

Thijs1 DECEMBER 2023
unknown description

Steelstofzuigers van Samsung Jet™ zijn ontworpen om je huis schoon te houden, zonder gedoe met snoeren of zakken. Deze lichtgewicht steelstofzuigers hebben een sterke motor met veel zuigkracht en een lange batterijduur. De Jet™-steelstofzuiger maken je vloer stofvrij én houden de lucht schoon. Ontdek alles over de hygiënische, krachtige en gebruiksvriendelijke Samsung Jet™-steelstofzuiger.

De grootste voordelen van Samsung Jet™-steelstofzuigers

Samsung Jet steelstofzuigers - Krachtige zuigkracht

Waarom zijn Samsung Jet™-steelstofzuiger dan zo fijn? Allereerst omdat je hygiënisch schoonmaakt dankzij het meerlaags filtratiesysteem. Dit systeem filtert de vuile lucht en zorgt dat het voor 99,999% gezuiverd weer uit de stofzuiger komt. Een Samsung Jet™-steelstofzuiger is dus ook een luchtfilter. De onderdelen van de opvangbak zijn wasbaar, zodat je de stofzuiger goed kunt onderhouden. Een ander groot voordeel is de kracht van Jet™-steelstofzuigers. Ze hebben een zuigkracht van 150 tot 280 watt. Je stofzuigt tot 100 minuten lang met één batterij, die je makkelijk verwisselt en oplaadt terwijl je de Samsung Jet™ opbergt. De stofzuiger komt met verschillende borstels die jouw schoonmaakprestaties optimaliseren. Van speciale borstels voor je tapijt tot borstels voor je houten vloer. Er zijn zelfs speciale borstels voor huisdierenharen. Tot slot zijn Jet™-steelstofzuiger makkelijk te gebruiken. Ze wegen maximaal 2,79 kilo en blijven met 1 druk op de knop aanstaan.

Samsung Jet™ 65

Samsung Jet™ 65

Steelstofzuigers uit de Samsung Jet™65-serie wegen slechts 2,3 kilo en zijn zeer wendbaar dankzij het 180 graden-draaibare Jet™ Fit Brush-opzetstuk. Zo bereik je met deze gebruiksvriendelijke steelstofzuigers de lastigste plekjes, zelfs boven op je kasten of in de hoeken van het plafond. Met een zuigkracht van 150 watt zuig je de meest hardnekkige stofhopen makkelijk op en het stofreservoir maak je eenvoudig leeg voor de volgende zuigbeurt. Heb je huisdieren? Dan raden we de Jet™ 65 Pet aan. Deze komt met speciale Pet Tool-borstel, waarmee je haren dierenmakkelijk van je meubels of tapijt zuigt.

Samsung Jet™ 75E

Samsung Jet™ 75E

Met een steelstofzuiger uit de Jet™75E-serie haal je een veelzijdig en krachtig apparaat in huis. Een Jet™75E-steelstofzuiger heeft 200 watt zuigkracht en een uitneembare en krachtige batterij waarmee je een uur lang onafgebroken stofzuigt. Het apparaat weegt maar 2,6 kilo (inclusief borstels) en is heel wendbaar dankzij de speciale opzetborstels die tot 180 graden roteren. Deze 2 borstels zijn de Turbo Action Brush, waarmee je afrekent met fijne stofdeeltjes op het tapijt en huisdierharen op je bank, en de Soft Action Brush, geschikt om harde/houten vloeren volledig stofvrij te maken. Op het digitale LED-display zie je de batterijstatus, het vermogensniveau en eventuele foutmeldingen. Met het 2-in-1 oplaadstation berg je de steelstofzuiger op terwijl die oplaadt. De Jet Cyclone zorgt voor de sterke zuigkracht en een schone omgevingslucht na het zuigen.

Samsung Jet™ 85

Samsung Jet™ 85

De Samsung Jet™ 85-series beschikken over de krachtige HexaJet Motor™, die een zuigkracht van liefst 210 watt biedt. Deze steelstofzuigers gaan 60 minuten me op 1 batterij, hebben een stofreservoir van 0,8 liter en laad je op terwijl je hem opbergt dankzij het 2-in-1-oplaadstation. Op het LCD-scherm zie je precies welk zuigniveau je gebruikt (Min/Mid/Max/Jet) en hoelang de batterij tot op de seconde nauwkeurig nog meekan. Gebruik het Jet Dual Brush-opzetstuk als je harde vloeren moet stofzuigen of juist fijne dierenharen uit je tapijt wilt krijgen. Voor harde vloeren gebruik je de Slim LED Brush-borstel. Dit opzetstuk roteert net als de Jet Dual Brush 180 graden en dankzij de ledverlichting mis je geen stofhoop, zelfs niet op donkere plekken onder de kast of de bank.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Samsung Jet™ 95

Samsung Jet™ 95

De Samsung Jet™ 95-serie bestaat uit zeer gebruiksvriendelijke steelstofzuigers. Ze beschikken bijvoorbeeld over een telescopische buis die je makkelijk langer en korter maakt, wegen niet veel en roteren soepel tot 180 graden. Zo kom je overal makkelijk en snel bij met een Samsung Jet™ 95-steelstofzuiger. De HexaJet Motor™ zorgt voor een zuigkracht van 210 airwatts. De makkelijk uitneembare batterij laad je binnen 3,5 uur volledig op in het Z-vormige oplaadstation, die je overal in huis neerzet en dus niet aan de muur hoeft te bevestigen. Omdat het oog ook wat wil: de Samsung Jet™ 95-serie heeft net als de Jet 85™ een fraai design: het is een dunne steelstofzuiger met een helder LCD-scherm. Daarop zie je hoe hard de steelstofzuiger zuigt en hoe lang de batterij nog meegaat.

Samsung Jet™ Bespoke & Bespoke AI

Samsung Jet™ Bespoke & Bespoke AI

De Samsung Jet™ Bespoke en Bespoke AI zijn sterke, slimme en stijlvolle steelstofzuigers. De apparaten uit de Jet™ Bespoke-serie zijn ontworpen om op te vallen en laat je dus juist graag in je woonkamer staan. Deze steelstofzuigers hebben een zuigkracht tot 280 watt (Bespoke Jet ™AI) en beschikken over het intelligente All-in-one Clean Station. Dit station maakt vanzelf het stofreservoir leeg, terwijl het de batterij van de steelstofzuigers oplaadt. De Samsung Jet™ Bespoke AI gebruikt kunstmatige intelligentie om vloertypen te herkennen en moeilijke plekjes herkent, om daar de zuigkracht op aan te passen.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Bekijk soortgelijke artikelen