Mediamarkt Logo

Samsung Family Hub

Luuk2 MEI 2023
undefined

De Samsung Family Hub gaat een stapje verder dan enkel het koelen van eten en drinken. Dankzij het geïntegreerde touchscreen deel je boodschappenlijstjes met je gezinsleden, kijk je tv tijdens het koken en bestel je boodschappen via handige apps. En het wordt nóg makkelijker. Als je in de supermarkt staat, zie je met de SmartHome-app precies wat er in je koelkast ligt. Zo vergeet je nooit meer een pak melk mee te nemen.

Foodmanagement

Samsung Family Hub - Foodmanagement

Bestel boodschappen vanaf je koelkast!

Je staat in de supermarkt en je twijfelt of je nog melk in huis hebt. Herkenbaar? Dankzij Family Hub hoef je hier niet langer over te twijfelen. Met de Smart Home-app zie je namelijk in een oogopslag wat je in je koelkast hebt liggen. Handig! Daarnaast kun je boodschappenlijstjes delen met gezinsleden, bestel je eenvoudig boodschappen via de Albert Heijn-app en krijg je meldingen zodra de houdbaarheidsdatum van je producten is verstreken. En dat allemaal gewoon vanaf het touchscreen in je koelkast!

Family Connection

Samsung Family Hub - Family connection

Het middelpunt van je huishouden

Gebruik het touchscreen van je koelkast om familieroosters te coördineren, je agenda bij te houden of memo’s achter te laten voor je gezinsleden. Zo wordt de Family Hub hét middelpunt van je huishouden en blijft iedereen op de hoogte. Ook kun je eenvoudig een recept opzoeken op het internet, de weersverwachting bekijken of het scherm de verkeersinformatie laten tonen.

Entertainment in de keuken

Samsung Family Hub - Entertainment

Van muziek tot tv-programma’s

Koken. De een houdt ervan, de ander wat minder. Maar met de Family Hub maak je koken ongetwijfeld een stukje leuker. De koelkast heeft namelijk een ingebouwde speaker. Zo luister je naar je favoriete tracks terwijl je ondertussen een biefstukje aan het bakken bent. En wat entertainment betreft, heb je nog veel meer mogelijkheden. Je kunt namelijk ook tv-programma’s naar je koelkast streamen*. Wanneer ze in de woonkamer een spannende sportwedstrijd kijken, hoef je als chef in de keuken helemaal niks te missen!

*Alleen mogelijk met Samsung-tv's vanaf 2015

Slimme koelkast

Samsung Family Hub - Slimme koelkast

Transformeer je huis tot een smart home

Met de Smart Home-app op je Family Hub-koelkast kun je verbinding maken met en controle hebben over alle apparaten die onderdeel zijn van het Smart Home-ecosysteem. Bovendien zie je met de Smart Home-app vanaf je smartphone precies wat je in je koelkast hebt liggen. Wanneer je in de supermarkt bent, kun je zo in een oogwenk checken of je nog genoeg in huis hebt.