• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

Samsung QuickDrive-wasmachines

Samsung QuickDrive-wasmachines

Volle waskracht, halve tijd*. Met QuickDrive introduceert Samsung een revolutionaire nieuwe technologie waarmee de duur van een wasbeurt tot 50% wordt teruggedrongen. Daarnaast bespaar je met een QuickDrive-wasmachine ook nog eens tot 20% aan energie. Jouw voordeel: meer tijd om leuke dingen te doen.

*Getest met de Samsung WW8800M, vergeleken met de WW8500K (5kg, 40℃ katoen was).

Samsung QuickDrive-wasmachines - Hoe werkt het

Hoe werkt het?

QuickDrive-wasmachines zijn voorzien van een speciale Q-Drum-wastrommel. Achter deze hoofdtrommel vind je een achterplaat die tijdens het wassen in de tegenovergestelde richting van de trommel draait. Hierdoor beweegt je wasgoed tijdens het wasproces niet alleen van boven naar beneden, maar ook van voor naar achter. Door de samenwerkende bewegingen wordt je kleding dynamisch gewassen en wordt vuil snel en geleidelijk verwijderd. Zo zorgt QuickDrive voor een snelle, krachtige wasbeurt en blijft kleding langer mooi.

Samsung QuickDrive-wasmachines - Onafhankelijk getest

Onafhankelijk getest door onderzoeksinstituten

QuickDrive wasmachines zijn onafhankelijk getest door verschillende onderzoeksinstituten. Zo onderzocht Intertek de wasprestaties, energie-efficiëntie en de zorg voor je kleding. Ook Hohenstein heeft getest hoe zorgvuldig QuickDrive met je wasgoed omgaat. Daarnaast onderzocht SLG de duurzaam- en betrouwbaarheid van de wasmachines. De resultaten bevestigen dat QuickDrive-technologie net zo zacht is voor je kleding en net zo schoon wast als bestaande technieken. Het enige verschil: met QuickDrive wordt de wasbeurt aanzienlijk verkort. En omdat de was korter draait, blijft je kleding langer mooi!

Samsung QuickDrive-wasmachines - Q-Rator

Samsung Q-rator: Intelligente wasassistent

Nóg meer gebruiksgemak

QuickDrive-wasmachines zijn IoT-ready en beschikken over een intelligente wasassistent: de Samsung Q-rator. Dit systeem verzamelt data aan de hand van gebruikersinteracties en zorgt ervoor dat je je wasmachine zo efficiënt mogelijk kan gebruiken. Zo kies je met ‘Laundry Recipe’ het meest geschikte wasprogramma en helpt ‘Laundry Planner’ je bij het optimaliseren van je wasschema. Is er iets aan de hand met de wasmachine? Met de ‘HomeCare Wizard’ los je eventuele problemen op afstand op.

Samsung QuickDrive-wasmachines - Automatische dispenser

Automatische dispenser

Optimaal wasresultaat, zonder extra moeite

De Auto Optimal Wash-functie* zorgt met behulp van 4 sensoren voor een optimaal resultaat. De sensoren meten het gewicht en de vuilgraad van je wasgoed zodat vervolgens bepaald kan worden hoeveel wasmiddel, water en spoeltijd er nodig is voor een optimaal wasresultaat. De automatische dispenser is eenvoudig bij te vullen, ook met sterke vloeibare wasmiddelen. *Alleen de WW10M86IN0A is voorzien van Auto Optimal Wash

Vergelijk verschillende Samsung QuickDrive-modellen
SAMSUNG Autodose 5000-serie WW80T534AAW
SAMSUNG Autodose 5000-serie WW80T534AAW599,00 €
SAMSUNG Autodose 6000-serie WW80T634ALH
SAMSUNG Autodose 6000-serie WW80T634ALH699,00 €
Energielabel

B

B

Vulgewicht

8 kg

8 kg

Aantal programma's

22

22

Garantie

2 jaar

2 jaar

Autodose
BeschikbaarBeschikbaar
AddWash
Niet beschikbaarNiet beschikbaar
SuperSpeed
Niet beschikbaarBeschikbaar
QuickDrive
Niet beschikbaarNiet beschikbaar
B
B
599
699

Wil je meer weten over alle Samsung apparatuur die je bij MediaMarkt kunt kopen? Kijk op onze Samsung-pagina.