Mediamarkt Logo

Wassen & drogen

Bekijk alle Wassen & drogen artikelen (31)
Hoe was je je kleding?-preview
Wassen & drogen

Hoe was je je kleding?

Om je kleding schoon en fris te houden, moet je het regelmatig wassen. En je wil natuurlijk voorkomen dat je de kledingstukken 2 maten kleiner of in een volledig andere kleur uit de was haalt. Daarom leren we je in dit artikel hoe je het best je kleding wast.

Lees meer over Hoe was je je kleding?
Samsung wasmachines en wasdrogers
Wassen & drogen

Samsung wasmachines en wasdrogers

De wasmachines en drogers van Samsung zijn ontworpen voor jouw gemak. Met slimme handigheidjes maakt Samsung wassen en drogen sneller en efficiënter dan ooit. De was doen gaat dus lekker snel waardoor je meer tijd overhoudt voor leuke dingen. Win-win!

Lees meer over Samsung wasmachines en wasdrogers
Zo sorteer je de was op de beste manier-preview
Wassen & drogen

Zo sorteer je de was op de beste manier

Voordat je vuile kleding in de wasmachine gooit, is het belangrijk om je was goed te sorteren. Hierdoor blijft je kleding langer mooi. Er zijn verschillende manieren om de was te sorteren: op kleur, op soort stof en op temperatuur. In dit artikel lees je waar je rekening mee moet houden als je de was sorteert.

Lees meer over Zo sorteer je de was op de beste manier
Een wasmachine op een droger zetten-preview
Wassen & drogen

Een wasmachine op een droger zetten

Een opgestapelde droger en wasmachine scheelt flink wat ruimte in je washok. Maar hoe zet je een wasmachine en droger veilig op elkaar? We leggen het uit aan de hand van 6 tips.

Lees meer over Een wasmachine op een droger zetten
Welke formaten wasmachines zijn er?-preview
Wassen & drogen

Welke formaten wasmachines zijn er?

Hoewel wasmachines vaak van elkaar verschillen in afmeting – al gaat het soms om een centimeter – zijn er wel standaardformaten. Hieronder zie je wat de standaardhoogte, -breedte en -diepte van een wasmachine is.

Lees meer over Welke formaten wasmachines zijn er?