• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

Samsung Family Hub

Samsung Family Hub - Header

De Samsung Family Hub gaat een stapje verder dan enkel het koelen van eten en drinken. Dankzij het geïntegreerde touchscreen deel je boodschappenlijstjes met je gezinsleden, kijk je tv tijdens het koken en bestel je boodschappen via handige apps. En het wordt nóg makkelijker. Als je in de supermarkt staat, zie je met de SmartHome-app precies wat er in je koelkast ligt. Zo vergeet je nooit meer een pak melk mee te nemen.

Kies jouw Family Hub-koelkast

Samsung Family Hub - Foodmanagement

Foodmanagement

Bestel boodschappen vanaf je koelkast!

Je staat in de supermarkt en je twijfelt of je nog melk in huis hebt. Herkenbaar? Dankzij Family Hub hoef je hier niet langer over te twijfelen. Met de Smart Home-app zie je namelijk in een oogopslag wat je in je koelkast hebt liggen. Handig! Daarnaast kun je boodschappenlijstjes delen met gezinsleden, bestel je eenvoudig boodschappen via de Albert Heijn-app en krijg je meldingen zodra de houdbaarheidsdatum van je producten is verstreken. En dat allemaal gewoon vanaf het touchscreen in je koelkast!

Samsung Family Hub - Family connection

Family Connection

Het middelpunt van je huishouden

Gebruik het touchscreen van je koelkast om familieroosters te coördineren, je agenda bij te houden of memo’s achter te laten voor je gezinsleden. Zo wordt de Family Hub hét middelpunt van je huishouden en blijft iedereen op de hoogte. Ook kun je eenvoudig een recept opzoeken op het internet, de weersverwachting bekijken of het scherm de verkeersinformatie laten tonen.

Samsung Family Hub - Entertainment

Entertainment in de keuken

Van muziek tot tv-programma’s

Koken. De een houdt ervan, de ander wat minder. Maar met de Family Hub maak je koken ongetwijfeld een stukje leuker. De koelkast heeft namelijk een ingebouwde speaker. Zo luister je naar je favoriete tracks terwijl je ondertussen een biefstukje aan het bakken bent. En wat entertainment betreft, heb je nog veel meer mogelijkheden. Je kunt namelijk ook tv-programma’s naar je koelkast streamen*. Wanneer ze in de woonkamer een spannende sportwedstrijd kijken, hoef je als chef in de keuken helemaal niks te missen!

*Alleen mogelijk met Samsung-tv's vanaf 2015

Samsung Family Hub - Slimme koelkast

Slimme koelkast

Transformeer je huis tot een smart home

Met de Smart Home-app op je Family Hub-koelkast kun je verbinding maken met en controle hebben over alle apparaten die onderdeel zijn van het Smart Home-ecosysteem. Bovendien zie je met de Smart Home-app vanaf je smartphone precies wat je in je koelkast hebt liggen. Wanneer je in de supermarkt bent, kun je zo in een oogwenk checken of je nog genoeg in huis hebt.

Vergelijk Samsung Family Hub-modellen
SAMSUNG RS66A8101SL
SAMSUNG RS66A8101SL1.549,00 €
SAMSUNG RS68A8821S9
SAMSUNG RS68A8821S91.649,00 €
Energielabel

E

E

Afmetingen

178 x 91.2 cm

178 x 91.2 cm

Maximaal geluidsniveau

C, 36 dB

C, 36 dB

Netto inhoud koelgedeelte

409 L

409 L

Netto inhoud vriesgedeelte

243 L

225 L

DispenserNiet beschikbaarBeschikbaar
FlessenplateauNiet beschikbaarNiet beschikbaar
Metal cooling plaatNiet beschikbaarNiet beschikbaar
E
E
1549
1649

Wil je meer weten over alle Samsung apparatuur die je bij MediaMarkt kunt kopen? Kijk op onze Samsung-pagina.