• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

MediaZine

Philips Sonicare elektrische tandenborstels

Een gezond gebit begint bij Philips Sonicare. Met een breed assortiment aan elektrische tandenborstels en flosapparaten vind je altijd het model dat bij je past. De resultaten van deze elektrische tandenborstels kun je zien en voelen. Bovendien geldt voor alle Sonicare-modellen een 60-dagen-op-proef-actie: ben je na 60 dagen tandenpoetsen of flossen niet tevreden, dan krijg je je geld terug. Wil jij ook een stralend gezond en schoon gebit? Ontdek wat onze Philips Sonicare flosapparaten, elektrische tandenborstels en opzetborstels voor jou doen.

Elektrische tandenborstels

Philips elektrische tandenborstels - Elektrische tandenborstels

Philips Sonicare elektrische tandenborstels hebben een langwerpige borstelkop die zo snel pulseert dat hij tandplak verwijdert (sonische technologie). Met tot wel 62.000 poetsbewegingen per minuut stuwt de borstel het water zachtjes tussen je tanden om tandplak los te maken en weg te poetsen. En dat voorkomt gaatjes. Je gebit voelt stralend schoon aan en jij geniet van je beste lach. Philips Sonicare elektrische tandenborstels lijken qua vorm op een handtandenborstel, wat de overstap naar elektrisch poetsen makkelijker maakt. Om de beste Philips Sonicare voor jouw gebit te kiezen is het belangrijk dat je bepaalt welke poetsstanden je nodig hebt. Deze verschillen per model. Als je voor een Smart-tandenborstel gaat, ontvang je feedback van de app en leer je beter poetsen. Het verschilt per model hoe uitgebreid de feedback is.

Bekijk alle Philips elektrische tandenborstels

Flosaparaten

Philips elektrische tandenborstels - Flosapparaten

Met tandenpoetsen kom je niet goed tussen je tanden, daarom is het verstandig om ook te flossen. De Philips Sonicare Cordless Power Flosser helpt je daarbij. Dit elektrische flosapparaat flost niet met draad maar met lucht en water, die dit apparaat veilig tussen je tanden spuit. Omdat water en lucht milder zijn dan flosdraad, vermindert de Cordless Power Flosser bloedend tandvlees. Dit maakt het apparaat ideaal voor mensen met gevoelig tandvlees. Zoals de naam al zegt is de Power Flosser draadloos, de accu gaat tot wel 14 dagen mee. Het extra grote waterreservoir vul je onder de kraan. Door de 2 mondstukken, 2 flosprogramma’s en 3 sterkte-standen kun je het flossen naar wens instellen. In slechts tweemaal 60 seconden per dag reinig je jouw hele mond en verwijder je tot 99,9 procent van de tandplak. Hierdoor ervaar je binnen twee weken al een gezondere mond.

Bekijk de Philips Sonicare Cordless Power Flossers

Opzetborstels

Philips elektrische tandenborstels - Opzetborstels

Met de Sonicare opzetborstels haal jij alles uit je elektrische tandenborstel. Omdat elke glimlach uniek is, hebben we opzetborstels die passen bij jouw persoonlijke doelen voor mondhygiëne. Van tandplakverwijdering tot gezond tandvlees tot wittere tanden: het maakt niet uit welke Sonicare-tandenborstel je gebruikt, je hoeft alleen maar de gewenste opzetborstel te kiezen.

Bekijk alle Philips Sonicare-opzetborstels
Ontdek de verschillen tussen de Philips Sonicare-modellen
PHILIPS HX6807/24 Sonicare ProtectiveClean Wit
67,99 €
PHILIPS Diamond Clean HX9913/17 Wit
209,99 €
Levensduur batterij

2 weken

2 weken

Plakverwijdering

Tot 7x meer*

Tot 10x meer

Wittere tanden

x

x

Gezond tandvlees

-

-

Poetsprogramma's

1-3 poetsstanden, 1-3 intensiteiten**

4 poetsstanden, 3 intensiteiten

Sensoren

Poetsdruk, opzetborstelvervanging

Poetsdruk, opzetborstelvervanging, opzetborstelherkenning

App connected

-

Voortgangsrapportage

Reisetui

-

x

67.9967.99
209.99209.99