Mediamarkt Logo

Oral B elektrische tandenborstels: vergelijk de modellen

Nina5 APRIL 2024

Wil je weten wat een Oral B elektrische tandenborstel te bieden heeft? Lees alles over de verschillende modellen en laat je inspireren!

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Altijd de juiste verzorging

Oralb

De Genius tandenborstel helpt je samen met de app om tandplak te verwijderen, gezwollen tandvlees te bestrijden en kleine bloedingen te vermijden. Via bluetooth maakt hij verbinding met jouw Oral-B app en geeft je real-time feedback tijdens het tandenpoetsen. De app laat je direct zien waar je al hebt gepoetst en waar je nog beter moet poetsen. Pas je poetsroutine gemakkelijk aan, zodat je geen enkele plek meer mist. Met deze poetsroutine ga je altijd met een goed gevoel naar de tandarts.

Reis ook slimmer

Oralb

De geavanceerde Lithium Ion-batterij van de Oral-B Genius 10100S levert een langdurige en krachtige reinigingsactie tot 12 dagen lang. Dankzij het meegeleverde reisetui met USB-poort heb je nooit een lege batterij. Met slechts één stopcontact is het mogelijk om zowel je tandenborstel als telefoon op te laden.