Mediamarkt Logo

EK 2024 in Duitsland: alles wat je nodig hebt om te genieten van de wedstrijden

Roos15 MEI 2024
unknown description

Van 14 juni tot en met 14 juli 2024 wordt het EK voetbal in Duitsland gehouden. Dat betekent weer talloze wedstrijden kijken, spanning, frustratie en vreugde. Wij hebben alles op een rij gezet, zodat jij het EK 2024 thuis of onderweg kunt beleven.

Thuis naar het EK voetbal in Duitsland kijken

EK 2024 - Televisies

Het EK voetbal beleven in het stadion is natuurlijk het allerleukst, maar ook thuis kun je prima genieten van alle mooie wedstrijden die uitgezonden worden. Heb je een grote huiskamer? Ga dan voor een grote televisie van 60 inch of groter. Woon je wat kleiner, dan is een televisie tot en met 32 inch meer geschikt voor jou. We hebben televisies die geschikt zijn voor elke huiskamer.

Mocht je de EK-wedstrijden buiten in de tuin met een groep vrienden of familie willen volgen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben alle tips op een rij gezet waar je op moet letten als je buiten tv wil kijken.

Stadiongeluid in je huiskamer met onze soundbars

EK 2024 - Soundbars en speakers

Bij een mooie televisie hoort natuurlijk mooi geluid. Het echte stadiongevoel van het EK 2024 beleef je met onze soundbars en speakers. Je hoort elke schreeuw, elke sliding en elk balcontact alsof je zelf in het stadion zit.

Na de wedstrijd is het tijd voor een feestje, dus dan kan de partyspeaker aangesloten worden voor een overwinningsfeest tot in de late uurtjes. Wil je echt all-in gaan? Koop dan een partyspeaker met verlichting en lichtshow om het feest compleet te maken.

Altijd op de hoogte van het laatste EK 2024-nieuws

EK 2024 - Smartphones

Of je nu onderweg bent naar huis, in de supermarkt de laatste boodschappen voor de wedstrijd doet of toch nog naar die saaie kringverjaardag moet: je kunt het EK voetbal 2024 altijd volgen via je smartphone. Blijf op de hoogte van het laatste EK-nieuws via pushnotificaties, luister naar EK-podcasts of bekijk de wedstrijd live via je smartphone. Zo hoef je niets te missen dit EK, ongeacht waar je bent.

Geef het EK 2024 een extra dimensie met smarthome-producten

EK 2024 - Smart home

Extra genieten van het EK voetbal? Upgrade de hele beleving dan met slimme verlichting, om de EK-wedstrijden die extra dimensie te geven. Je kunt de verlichting laten meekleuren met wat er op je televisie gebeurt tijdens de wedstrijd of je kiest de kleur van het shirt van je favoriete land. Alles is mogelijk!

Bekijk onze EK-deals

  • UNEVEN - Homepage-Teaser-Red-friday-wk25-26