MM logo red

Tip voor op je verlanglijst: eigen merken van MediaMarkt

Roos29 NOVEMBER 2023
unknown description

De feestmaand is een tijd van gezelligheid, warmte en natuurlijk cadeautjes. Wat moet je dit jaar weer geven aan je familie, vrienden of jezelf? Wij hebben een aantal leuke en voordelige cadeausuggesties van onze eigen merken voor je. De kwaliteitsproducten van onze eigen merken passen bij ieders smaak en budget. Kun jij nog cadeautips of inspiratie voor je eigen verlanglijst gebruiken?

Waarom je de eigen merken van MediaMarkt gerust op je verlanglijst kunt zetten

Waarom je de eigen merken van MediaMarkt gerust op je verlanglijst kunt zetten

Koenic, ISY, PEAQ en OK – de exclusieve merklijnen van MediaMarkt – staan stuk voor stuk bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en strakke design voor een betaalbare prijs. De producten zijn daarnaast gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, duurzaam, technisch volmaakt en energie-efficiënt. Neem Koenic, bijvoorbeeld. Bij dit merk voor grote en kleine huishoudapparaten draait alles om gebruiksgemak. Zo zijn alle Koenic-apparaten die in de keuken worden gebruikt, gemakkelijk schoon te maken. Alle producten uit MediaMarkts-merklijnen worden regelmatig getest, waardoor topkwaliteit gegarandeerd is.

Koenic raclette

Koenic raclette

De raclette van Koenic is een leuk cadeau voor de feestmaand december. Met dit apparaat gourmet en grill je gezellig samen met 8 personen. Je hebt de keuze uit een gladde of een geribbelde grillplaat, en je maakt je eigen gerechtjes in de pannetjes met antiaanbaklaag. De pannetjes hebben koele steeltjes, zodat je je niet verbrandt. Met de draaiknop stel je zelf de temperatuur van de plaat in en het lampje laat zien dat het apparaat aan staat. De Koenic Raclette is een ideaal cadeau voor iedereen die van lekker eten en gezelligheid houdt.

Koenic airfryer

Koenic airfryer

Ben of ken je iemand die van lekker én gezond eten houdt? Dan is de airfryer van Koenic een perfect cadeau voor de feestmaand. Met deze airfryer kun je niet alleen frituren, maar ook grillen, roosteren en bakken. Je hebt maar heel weinig vet nodig, dus je eten is veel minder vet en veel gezonder. De airfryer van Koenic is heel gebruiksvriendelijk. Je kunt kiezen uit verschillende programma’s voor friet, snacks, vlees, vis, gevogelte, groenten en cake. Of je stelt zelf de temperatuur en de baktijd in. De airfryer laat je weten wanneer het eten klaar is en je gezellig aan tafel kunt.

Koenic espressomachine

Koenic espressomachine

Wat geef je aan een koffieliefhebber? Die verwen je met de espressomachine van Koenic. Deze machine maakt niet alleen heerlijke espresso’s, maar ook andere koffiedranken met melk, zoals cappuccino’s of latte’s. Zet ook gemakkelijk thee met de heetwaterfunctie. De knoppen en het display maken de bediening eenvoudig, en de watertank maak je makkelijk schoon. De Koenic-espressomachine is een veelzijdig en praktisch apparaat voor je dagelijkse kopjes koffie of thee.