Mediamarkt Logo

F1 23

Spanning, rivaliteit en drama. F1 23 is dit jaar weer terug met een nieuwe game met veel extra features. Pre-order de game nu en krijg deze op 16 juni, de dag van release, gratis thuisbezorgd.

Braking Point 2

Braking Point 2

Dit jaar heeft EA SPORTS ‘Braking Point’ weer toegevoegd. Deze feature hebben ze bij de F1 19 en F1 21 ook gehad, maar bij de F1 22 game hebben ze deze achterwegen gelaten. In verhaalmodus Braking Point 2 zijn wederom de jonge ster Aidon Jackson en de meer ervaren Devon Butler de hoofdrolspelers. Deze rivalen racen in F1 23 samen in het fictieve Konnersport Racing Team. De zus van Devon, Callie Mayer, speelt ook een grote rol in de game. Zij wint het F2-kampioenschap en wil zich mengen in het grote Formule 1. In de game schakel jij tussen de verschillende personages en wordt je gedurende het spel gedreven door jouw eigen keuzes.

F1 World

F1 World

Het splinternieuwe F1 World-hub moet online en offline spelmodi samenbrengen. Er zijn dagelijkse en wekelijkse uitdagingen die ervoor zorgen dat het niveau van de spelers stijgt. De progressie die je maakt in deze spelmodus zorgt ervoor dat je in-game nieuwe upgrades krijgt voor auto’s en race-outfits en -helmen. Klim met deze spelmodus in het klassement van brons naar elite en ontvang wekelijkse promoties en prijzen voor upgrades die je toepast op technisch niveau.

Nieuwe events in F1 23

Nieuwe events in F1 23

Doe mee aan nieuwe uitdagingen en voltooi deze bij een reeks aan competitieve solo- en multiplayer evenementen. Verschillende modes, circuits – zoals Las Vegas en Qatar – en ervaringen komen voor tijdens nieuwe events in F1 23. Voorbeelden van deze evenementen zijn het verkennen van F2-content, het racen in Supercar-demonstratiewedstrijden en seizoensgebonden evenementen. Van multiplayer Grand Prix tot raceweekfestivals en tijdrit-uitdagingen: elke dag van de week, voor iedereen.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Gameplay van F1 2023

Verfijnd rijgedrag, betere races

Met een nieuwe start voor de serie dit jaar, worden veel verbeteringen en upgrades verwacht omdat Codemasters dit jaar voor het eerst betrokken is bij de ontwikkeling van de game.

Een betere handling, voorspelbaarder gedrag en nieuwe voertuigfysica zorgen voor betere tractie bij remmen en accelereren, ook in bochten. Door middel van de Precision Drive-technologie moeten de gamers meer controle en vertrouwen hebben in de game.

Naast de drie oudere circuits van Paul Ricard, Portimao en Shanghai zijn ook het circuit van Las Vegas en Qatar toegevoegd. Het Las Vegas Street Circuit en Losail International Circuit zijn de nieuwste circuits.
F1 2023 komt uit op de volgende consoles:

  • XBOX ONE en XBOX SERIES X/S
  • PlayStation 5 en PlayStation 4.
  • PC

De ultieme race ervaring

Hoe bouw je de beste race setup?

Wil jij net zoals Max Verstappen achter het stuur zitten en ervaren wat de echte pro’s meemaken? Lees in het artikel ‘hoe bouw je de beste race setup’ wat jij moet doen om jouw game-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Naar het artikel