Mediamarkt Logo

Games

De 10 beste PlayStation 5-games
Games

De 10 beste PlayStation 5-games

Zoek je een leuke, spannende of sportieve nieuwe game voor je PlayStation 5? We hebben de tien beste PS5-spellen voor je op een rij gezet. Slinger je console alvast aan en bekijk onze top 10!

Lees meer over De 10 beste PlayStation 5-games
Bekijk alle artikelen (38)
Assassin’s Creed Shadows-preview
Games

Assassin’s Creed Shadows

Een jaar na de verschijning van Assassin’s Creed Mirage is de volgende game uit de succesvolle Assassin’s Creed-serie beschikbaar: Assassin’s Creed Shadows, dat op 15 november 2024 op de PS5, Xbox Series X|S en de pc verschijnt. Reis naar het Japan uit de 16de eeuw en ga als een shinobi of samoerai de strijd aan om Japan van de ondergang te redden.

Lees meer over Assassin’s Creed Shadows
Paper Mario: The Thousand-Year Door-preview
Games

Paper Mario: The Thousand-Year Door

Herbeleef een van de beste Paper Mario-games op de Nintendo Switch! Paper Mario: The Thousand-Year Door is een remake van de Nintendo GameCube-versie uit 2004. Geniet in de nieuwe editie van geoptimaliseerde gameplay-functies en verbeterde graphics, en ontrafel het mysterie van de duizendjarige deur.

Lees meer over Paper Mario: The Thousand-Year Door
Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay-preview
Games

Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay

Stellar Blade is een third-person action-adventure game, voorheen bekend onder de naam Project Eve en draait om Eve en haar squad die de aarde proberen terug te winnen na een verloren oorlog tegen buitenaardse indringers. Lees hier meer over het nieuwe spel.

Lees meer over Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay
Black Myth: Wukong: pre-order, nieuws en gameplay-Preview
Games

Black Myth: Wukong: pre-order, nieuws en gameplay

Black Myth: Wukong is een souls-like actie-rpg gebaseerd op het Chinese verhaal De reis naar het westen. In de game speel je als de mythische figuur Sun Wukong, een aap met speciale krachten. Lees hier alles over dit nieuwe spel.

Lees meer over Black Myth: Wukong: pre-order, nieuws en gameplay
Rise of the Ronin
Games

Rise of the Ronin

Team NINJA, de makers van onder andere Nioh, Wo Long: Fallen Dynasty en NINJA GAIDEN, hebben een nieuwe samoerai-game ontwikkeld: Rise of the Ronin. Kruip in de huid van een vrije samoerai en maak een epische reis door Japan. Lees hier meer over dit nieuwe spel.

Lees meer over Rise of the Ronin
Tekken 8 bij MediaMarkt
Games

Tekken 8

Vecht met je favoriete karakters in het vervolg op Tekken 7: Tekken 8. Deze game voor de PS5, Xbox Series X en S en pc bevat een nieuwe verhaallijn waarin een vete tussen vader en zoon wordt uitgevochten. Lees hier meer over deze vechtgame.

Lees meer over Tekken 8