MediaZine

Tv kopen: welke televisie past bij jou?

Of je nu hele weekenden series verslindt, jouw sporthelden vanaf de bank aanmoedigt of met je vrienden op een groot scherm gamet: wij helpen je de beste televisie te vinden, zodat jij de tv koopt die bij jou past.

Wij verkopen o.a. de volgende merken televisies:

Avondje buizen in het perfecte formaat

Formaat

Lekker voetbal kijken met je vrienden, een avondje spelshow met de kinderen of samen nog even een serie kijken in bed. Hoe groot jouw tv-scherm kan zijn, hangt af van de kijkafstand. Dit wil zeggen: hoe ver je van de tv zit. Zit je er met je neus bovenop? Dan is een wat kleiner scherm beter. Want hoe groter de tv, hoe verder je van de tv af moet zitten om prettig televisie te kijken. De grootte van tv-schermen heet ook wel schermmaat en wordt uitgedrukt in inches. Om je te helpen kiezen, hebben we voor verschillende tv-formaten de optimale kijkafstand op een rij gezet.

Genieten van indrukwekkende beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

Voor het beste beeld kies je een tv met OLED- of QLED-technologie. Wil je dat zwart ook echt zwart is, en niet donkergrijs? Ga dan voor een OLED-tv. Deze televisies hebben miljoenen pixels die zelfstandig licht creëren waardoor ze niet alleen zuiniger en dunner zijn dan led-tv’s, maar ook helemaal uit kunnen. Hierdoor is zwart zo zwart als de nacht. Ga jij voor een optimale kleurweergave, hoog contrast en nog helderdere beelden? Dan is een QLED-tv wat voor jou. Dankzij de nanokristallen mis je geen enkel detail, of je nu in een lichte of donkere ruimte zit.

Bekijk alle Oled-tv's
Bekijk alle Qled-tv's

Televisies voor films en series

Televisies voor films en series

Moeiteloos switchen tussen Videoland en Netflix en met één druk op de knop jouw favoriete show terugkijken. Als jij een fanatieke bingewatcher bent, is een smart-tv echt iets voor jou. Een smart-tv is verbonden met het internet waardoor je ook jouw favoriete apps zoals YouTube, RTL XL en Uitzending Gemist op je tv bekijkt. Elk televisiemerk heeft zijn eigen besturingssysteem, sommige van deze platforms zijn enorm uitgebreid. Er zijn bijvoorbeeld smart-tv’s die je met je stem kunt bedienen. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende afmetingen en beeldresoluties. Ondanks dat 4K Ultra HD tegenwoordig het meeste wordt gebruikt, kun je ook kiezen voor Full HD en zelfs voor 8K Ultra HD-tv’s. Die laatste geven haarscherpe beelden waardoor je geen detail mist. Daarnaast maak je de keuze tussen led, QLED en OLED.

Alle smart-tv’s bekijken

Televisies voor sportwedstrijden

Televisies voor sportwedstrijden

Als echte sportfanaat wil je geen seconde missen. Daarom let je bij het kopen van een nieuwe televisie op de hoeveelheid Hertz. Hoe hoger het aantal Hertz (de Hertz-waarde), hoe soepeler jij de bal, Formule 1-wagen of wielrenner door je beeld ziet schieten. Want niemand wil toch haperend beeld als de finish in zicht is? Kies voor sport daarom altijd voor een televisie met 100 Hertz. Ook ideaal voor sportliefhebbers die dol zijn op actiefilms.

Televisies om op te gamen

Televisies om op te gamen

Op een speciale gaming-tv heb je een fantastische game-ervaring. Dankzij de minimale vertraging tussen de controller en wat je op je scherm ziet, ben je jouw tegenstander altijd te snel af. Dankzij de 4K-resolutie beleef je het spel in geweldige beeldkwaliteit. 4K-tv’s (ook wel Ultra HD-tv’s genoemd) hebben namelijk vier keer zoveel pixels als traditionele Full HD-tv’s. Dit verschil zie je vooral op een groot scherm. Door de haarscherpe details en optimale kleuren en contrasten beleef jij de meest intense game-ervaring ooit.

Tv’s voor een optimale game-ervaring