• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

Samsung OLED-televisies

Samsung OLED

Ben jij een filmfreak of game-fanaat? Dan is een Samsung QD OLED 4K-tv echt iets voor jou. Deze tv’s beschikken over een beeldtechnologie die Quantum Dots (QD) en de oled-techniek combineert. Het QD OLED-scherm bestaat uit een oled-laag met daarop een laag Quantum Dots die het licht niet filteren, maar ze omzetten naar basiskleuren. Zo levert het scherm nauwelijks in aan helderheid, in tegenstelling tot traditionele oled-tv’s die kleurfilters gebruiken waardoor het beeld minder helder is.

Samsung OLED 4K-tv’s bekijken

Samsung OLED - QD Contrast

QD Contrast

Met een Samsung QD OLED-tv ervaar je iedere film en game zoals de maker het bedacht heeft. Elke pixel in het tv-scherm toont precies de juiste lichtintensiteit. Zo kan de ene pixel pikzwart zijn terwijl de buur-pixel helder verlicht is. Hierdoor zie je een diep contrast en krijgt het beeld een natuurlijke diepte. Daarnaast zorgt de quantum dot-technologie voor een gigantisch palet aan kleuren. Door color mapping zie je deze kleuren bovendien in een zeer nauwkeurige en pure weergave waardoor ze echt van je scherm spatten.

Samsung OLED - QD kleur en helderheid

QD kleur en helderheid

Quantum dots zijn piepkleine kristallen (2 tot 6 nanometer) die licht omzetten naar een andere kleur. Bovendien zijn de kleuren erg puur, hierdoor zie je levensechte, rijke kleuren. QD Brightness maakt deze beelden ook nog eens erg helder waardoor je de allerkleinste details ziet (tot 1500 nits).

Samsung OLED - Ruime kijkhoek en slank design

Ruime kijkhoek en slank design

Of je nu met zijn tweeën gamet of met een heel elftal een film kijkt, iedereen heeft vanuit elke kijkhoek goed beeld. QD Viewing Angle zorgt er namelijk voor dat je altijd het beste contrast en rijke kleuren ziet, ook als je wat meer aan de zijkant zit. Door het slanke ontwerp zien deze Samsung OLED-tv’s er bovendien strak en modern uit. Met hun dunne rand en platte achterkant passen ze zonder problemen in vrijwel elke ruimte en in elk interieur.

Samsung OLED - Multidimensionaal geluid

Multidimensionaal geluid

Dankzij Dolby Atmos ga jij helemaal op in je games, films of series. De nieuwe top channel speakers van Samsung maken de Dolby Atmos-ervaring nog intenser. Object Trackin Sound zorgt ervoor dat het geluid de beweging op je scherm volgt. Hierdoor lijkt het geluid uit je scherm te komen waardoor je helemaal opgaat in de scene. Met Q-Symphony koppel je jouw tv eenvoudig met een Samsung Soundbar. De speakers van de soundbar en je tv worden dan tegelijk gebruikt zodat je geniet van een oorverdovend surround-geluid.

Wil je meer weten over alle Samsung apparatuur die je bij MediaMarkt kunt kopen? Kijk op onze Samsung-pagina.