• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

Philips snoerloze steelstofzuigers

Philips snoerloze steelstofzuigers

Met de steelstofzuigers van Philips zuig jij je huis snel schoon. Dankzij de ledlampjes in het 360-graden-zuigmondstuk zie je het vuil beter liggen en stofzuig je nog sneller zonder viezigheid achter te laten. Liever in één soepele beweging stofzuigen en dweilen? Kies dan voor de Series 8000 Aqua of SpeedPro Aqua. Met de krachtige PowerBlade-motor en de hoogwaardige batterij maak jij je hele huis zonder onderbrekingen schoon.

Bekijk alle snoerloze Philips steelstofzuigers

Philips snoerloze steelstofzuigers - Mondstuk

Het 360-graden-zuigmondstuk

Het 360-graden-zuigmondstuk in de Philips steelstofzuigers zuigt in alle richtingen en verwijdert zo 99,7 procent van al het stof en vuil. Dat schiet lekker op. Elke beweging telt bij deze stofzuigers zodat er geen vuiltje achterblijft. Ook hondenhaar, tapijtpluizen, zand en kruimels zijn niet veilig voor deze stofzuigers; dankzij de ledlampjes in het mondstuk zie je ieder vuiltje liggen. Dit zuigmondstuk is geschikt voor alle typen vloeren, je hoeft dus niet van mondstuk te wisselen. Dankzij het slanke ontwerp zuig je makkelijk onder die lage bank of kast. Zelfs met de steel helemaal plat op de grond kun je nog stofzuigen.

Stofzuigen en dweilen in één beweging

Met het opklikbare Aqua-zuigmondstuk zuig je verschillende soorten vuil in één keer op, van stof tot vieze plakkerige vlekken. Het aquasysteem in dit mondstuk regelt de hoeveelheid water die nodig is om jouw harde vloeren schoon te maken. Klik dit 2-in-1-mondstuk op de stofzuiger, voeg een scheutje van jouw favoriete vloerreiniger of ander geschikt reinigingsmiddel toe en je bent klaar om te dweilen. De Philips Aqua Plus verwijdert tot wel 99 procent van alle bacteriën van jouw vloer.

Philips Aqua Plus steelstofzuiger bekijken

Philips snoerloze steelstofzuigers - Turbomodus

Turbomodus gaat lang mee

Dankzij de krachtige lithium-ionbatterij van deze steelstofzuigers maak je met slechts één oplaadbeurt meer dan 125 vierkante meter snoerloos schoon. Deze accu gaat afhankelijk van het model tot wel 80 minuten mee in de ecomodus, tot 35 minuten in de normale modus en 28 minuten in de turbomodus. De PowerBlade-motor zorgt voor een hoge luchtsnelheid waardoor het vuil goed opgezogen wordt. Je bedient de motor eenvoudig via het digitale display. Op dit display zie je ook wanneer je het filter moet reinigen. Zo houd je je stofzuiger in optimale conditie. De kleine gemotoriseerde turboborstel gebruik je voor lastig te reinigen oppervlakken en de borstel op de steel voor smalle kieren.

Bekijk alle Philips steelstofzuigers