Mediamarkt Logo

Stofzuigers

Dyson steelstofzuigers vergelijken: welk model past bij jou?
Stofzuigers

Dyson steelstofzuigers vergelijken: welk model past bij jou?

Ben je van plan om een nieuwe Dyson steelstofzuiger te kopen en weet je niet welk model je moet kiezen? Dyson heeft verschillende series, die beginnen met de letter V, met daarachter een getal. Hoe hoger het getal, hoe beter de stofzuiger is. Denk dan vooral aan accuduur, zuigkracht en de inhoud van het stofreservoir. Let bij het kiezen ook goed op de accessoires die worden meegeleverd, zoals het aantal verschillende zuigmonden. Heb je een groot huis? Bij hogere series krijg je een extra accu meegeleverd.

Lees meer over Dyson steelstofzuigers vergelijken: welk model past bij jou?
Alles stofzuiger artikelen (16)
Dyson V15s Detect Submarine met dweilfunctie-preview
Stofzuigers

Dyson V15s Detect Submarine met dweilfunctie

Met de Dyson V15s Detect Submarine zuig en dweil je vloeren met één handbeweging. Met de krachtige snoerloze steelstofzuiger maak je snel korte metten met vuil, moddervlekken en huisdierharen in alle delen van het huis. De dweilfunctie reinigt altijd met schoon water. Op deze pagina lees je alles over de Dyson V15s Detect Submarine.

Lees meer over Dyson V15s Detect Submarine met dweilfunctie
Auto stofzuigen: dit heb je nodig
Stofzuigers

Wat heb je nodig om de auto te stofzuigen?

Eens in de zoveel tijd kan je auto wel een grondige stofzuigbeurt gebruiken. Maar wat heb je daarvoor nodig? In dit artikel geven we je een aantal tips over welke stofzuiger, snoerlengte, accessoires en borstels je het beste kunt gebruiken om je auto te stofzuigen. Ook vertellen we je hoe vaak je je auto moet stofzuigen om hem in goede staat te houden.

Lees meer over Wat heb je nodig om de auto te stofzuigen?
Welke sledestofzuiger kiezen?
Stofzuigers

Welke sledestofzuiger kiezen?

Stofzuigen is één van de belangrijkste onderdelen van het huishouden. Echter zijn er enorm veel stofzuigers en de steelstofzuiger wordt steeds populairder. Daarom leggen wij in dit artikel uit wat de voordelen zijn van een ‘gewone stofzuiger.

Lees meer over Welke sledestofzuiger kiezen?
Beste robotstofzuiger kiezen? Bekijk ons advies
Stofzuigers

Welke robotstofzuiger kopen?

Je wilt een robotstofzuiger kopen. Welke robotstofzuiger past het best bij jouw situatie? Lees alles over de diverse mogelijkheden om je keuze te bepalen.

Lees meer over Welke robotstofzuiger kopen?
Philips snoerloze steelstofzuigers
Stofzuigers

Philips snoerloze steelstofzuigers

Met de steelstofzuigers van Philips zuig jij je huis snel schoon. Dankzij de ledlampjes in het 360-graden-zuigmondstuk zie je het vuil beter liggen en stofzuig je nog sneller zonder viezigheid achter te laten. Liever in één soepele beweging stofzuigen en dweilen? Kies dan voor de AquaTrio Wet & Dry-stofzuiger: de meest complete* hygiënische reinigingsoplossing ooit.

Lees meer over Philips snoerloze steelstofzuigers
Samsung stofzuigers
Stofzuigers

Lees meer over Samsung stofzuigers

Met handige innovaties maakt Samsung stofzuigen niet alleen efficiënter en sneller, maar ook een stuk makkelijker. Zo verwijder je zelfs de meest hardnekkige haren. Zowel van de vloer, als uit de stofzuiger zelf. De robotstofzuigers nemen jou de klus zelfs helemaal uit handen.

Lees meer over Lees meer over Samsung stofzuigers