• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

Philips luchtreinigers

Philips luchtreinigers

Philips luchtreinigers zorgen voor een betere luchtkwaliteit, waardoor je schonere lucht inademt. De krachtige motor van de luchtreiniger zuigt de lucht in het apparaat, waarna de lucht door meerdere filters gaat. De voorfilter vangt grote deeltjes op zoals stof en haren. Het actievekoolstoffilter beschermt tegen schadelijke gassen en geuren. De gereinigde lucht komt vervolgens de kamer weer in, zodat jij bij iedere ademteug geniet van een stuk gezondere lucht.

Bekijk alle Philips luchtreinigers

Philips luchtreinigers - Lucht zuiveren

Met een druk op de knop schonere lucht in huis

De sterkte van de luchtreiniger, dus hoeveel kubieke meter lucht hij per uur zuivert, heet de Clean Air Delivery Rate (CADR). Hoe hoger de CADR, hoe sneller het apparaat de lucht reinigt. Alle Philips luchtreinigers hebben een hoge CADR, ze reinigen je ruimtes dus snel en efficiënt. In minder dan 5 minuten* zuiveren ze de lucht van een kamer van 20 m2.

Philips luchtreinigers - Clean Home+ App

Clean Home+-app: regel de luchtkwaliteit waar je ook bent

Met de Philips Clean Home+-app bedien je jouw Philips luchtreiniger waar je ook bent. Met deze app volg je realtime zowel de luchtkwaliteit van de binnen- als buitenlucht. Zo toont de app bijvoorbeeld de hoeveelheid pollen in de lucht. Ook kun je gebruikmaken van een persoonlijke coach die tips geeft om de luchtkwaliteit te verbeteren en vervuiling door allergenen te verminderen. Je kunt op afstand de luchtreiniger in- of uitschakelen, de ventilatorsnelheid wijzigen of de automatische modus inschakelen. Zo regel je dat thuis iedereen schonere lucht inademt, ook als je er zelf even niet bent. De Clean Home+-app is er voor iOS- en Android-apparaten. Je downloadt de app in de App Store of in Google Play.

Philips luchtreinigers - Zo werken de filters

Zo werken de filters

Het filter in een Philips luchtreiniger bestaat uit 3 lagen. Eerst vangt het voorfilter de grote deeltjes op, zoals allergenen (bijvoorbeeld pollen en uitwerpselen van de huisstofmijt) en haren van je huisdier. Daarna vangt het NanoProtect HEPA-filter tot 99,97%** van de kleinere deeltjes op, zoals fijnstof en aerosolen. De synthetische vezels van het HEPA-filter zijn elektrostatisch geladen, zodat ze zelfs de kleinste deeltjes als een magneet aantrekken en vangen. Zelfs deeltjes van 0,003 micron worden gefilterd, dat is kleiner dan het kleinst bekende virus. De derde filterlaag, het actievekoolstoffilter, verwijdert schadelijke gassen, ozon en onaangename geuren.

* Berekend met een CADR van 610 m3/u van de Philips-luchtzuiveraar uit de 4000i-serie, uitgaande van een kamerhoogte van 2,4 meter.

** In de lucht die door het filter stroomt, getest met NaCl-aerosol door IUTA volgens DIN71460-1.