• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

Dyson luchtbehandelingsproducten

Enviromental care dyson

Luchtkwaliteit binnenshuis

Vervuiling kan binnenshuis voorkomen. Van stof, pollen, huidschilfers van huisdieren, tot onzichtbare gassen, geuren, bacteriën en virussen. Deze kunnen afkomstig zijn van onze dagelijkse activiteiten of van nietsvermoedende voorwerpen in ons huis. Ze kunnen zich ophopen in de lucht die we inademen, daarom is het belangrijk ze eruit te filteren. We kunnen een betere luchtkwaliteit bereiken door deze onzichtbare deeltjes uit ons dagelijks leven te filteren.

Dyson luchtreinigers zijn ontworpen om 99,95% van deze onzichtbare verontreinigende stoffen op te vangen en de hele kamer te reinigien¹.

Dyson enviroment

Experts in Luchtkwaliteit

Dyson luchtreinigers detecteren onmiddellijk verontreinigende stoffen en filteren ze uit de lucht.

Dyson enviromental care features

Controleert je luchtkwaliteit

Elke Dyson luchtreiniger wordt geleverd met 3 sensoren om je luchtkwaliteit te controleren: deeltjes sensor om zelfs de kleinste afmetingen (0,1 micron) te detecteren, vochtigheidssensor en de temperatuursensor.

Enviromental care

Vangt verschillende vervuilers op

Hoe meer filtratie lagen, hoe effectiever de filtratie. Daarom combineren Dyson Purifiers een HEPA filter dat 99,95% van de ultrafijne deeltjes tot 0,1 deeltjes opvangt en een actief koolstoffilter dat gassen en geuren opvangt¹. De hele machine is volledig afgedicht volgens HEPA H13 norm, wat betekent dat wat in de machine komt, er ook in blijft.

Enviromental Care

Vangt en vernietigt formaldehyde

Formaldehyde is een kleurloos verontreinigend gas dat vaak vrijkomt bij meubels en houten producten die harsen op basis van formaldehyde bevatten. De nieuwste Dyson Purifiers hebben een formaldehyde sensor en het selectieve katalytische oxidatie (SCO) filter dat formaldehyde detecteert, opvangt en zelfs vernietigt².

Enviromental care

Reinigt de hele kamer

Gereinigde lucht in elke hoek van he ruimte. Alleen Dyson luchtreinigers hebben de Air Multiplier™ die de luchtstroom vermenigvuldigt om de hele kamer te reinigen.³ Dit projecteert ook een krachtige luchtstroom om je koel te houden met gereinigde lucht bij warmere temperaturen⁴.

Enviromental care

Getest in echte woonruimtes

Dyson luchtreinigers worden getest in echte ruimtes met behulp van de POLAR test. Deze methode houdt rekening met de multifunctionaliteit en de effectiviteit van de machine in de praktijk.

Enviromental care

Allergievriendelijk gecertificeerd

Dyson-luchtreinigers zijn door het ECARF gecertificeerd als allergievriendelijk, wat betekent dat de machines in staat zijn om verontreinigende stoffen in de lucht te verminderen, en daarmee de blootstelling aan allergenen en symptomen die worden ervaren door allergie- en astmapatiënten te verminderen⁵.

¹Getest volgens EN1822. Deeltjes zo klein als 0,1 micrometer. De hoeveelheid verwijderde gassen kan variëren.

²Volledig getest door een externe partij op basis van de GB/T 18801-2015 test voor cumulatieve reiniging van formaldehyde met doorlopende injectie tot het plateau van formaldehyde CADR is bereikt. In de praktijk kunnen de resultaten verschillen.

³Reinigingsdekking in een ruimte van 81 m³. In maximale instelling.

⁴Geen airco

⁵Alleen van toepassing op Dyson Purifiers, exclusief Dyson Purifier Humidifier.