MediaZine

Ontdek de Philips Lumea IPL

Philips Lumea IPL is het eerste lichtontharingsapparaat met verschillende gebogen opzetstukken voor ieder lichaamsdeel. IPL staat voor Intense Pulsed Light: met warm, zacht licht breng je jouw haartjes in de rustfase, zodat ze tot wel 6 maanden niet meer groeien. Door de extra veiligheidsfuncties hoef je hier niet meer voor naar de salon en gebruik je de IPL gewoon bij jou thuis. Zo maak jij jouw huid glad en zacht wanneer het jou uitkomt.

Veilig ontharen wanneer het jou uitkomt

Veilig ontharen wanneer het jou uitkomt

De Philips Lumea is samen met dermatologen ontwikkeld, je hoeft dus niet bang te zijn dat het schadelijk is voor je huid. De IPL-techniek is zo aangepast dat je het apparaat veilig thuis gebruikt. Hoe dat kan? Professionele IPL-apparaten, zoals in salons, vernietigen het haarzakje. Dat doet de Philips Lumea niet. Wel brengt hij het haarzakje in de ruststand. En als je Philips Lumea regelmatig gebruikt, blijft de haargroei vaak helemaal weg. Door speciale technieken is dit ontharingsapparaat extra veilig voor je huid. Zo zorgt het veiligheidssysteem ervoor dat het apparaat alleen flitst als het opzetstuk volledig in contact staat met de huid. De SmartSkin-sensor, een huidskleursensor, detecteert jouw huidskleur en past de lichtintensiteit automatisch aan jouw huidtype aan. Het geintegreerde UV-filter beschermt jouw huid tegen UV-straling. En dankzij de verwisselbare opzetstukken voegt jouw Philips Lumea zich moeiteloos naar gevoelige lichaamsdelen. Zo onthaar je niet alleen je benen en oksels veilig, maar ook je gezicht en bikinilijn.

Hoe werkt de Philips Lumea IPL?

Een haartje groeit in verschillende fasen, dit noemen we de haarcyclus. Ontharen met IPL werkt het best als het haartje in de groeifase zit. De lichtflitsen van de Lumea geven warmte af, waardoor het haarzakje in de rustfase gaat. Het haartje stopt met groeien (degradatiefase), de wortel slinkt en het haartje valt uit. Hierna gaat de haarwortel over in de rustfase totdat je lichaam aangeeft dat hij weer actief moet worden. Als je regelmatig onthaart met de Philips Lumea (iedere 4-8 weken) blijft je huid zijdezacht en glad. Ga je voor de eerste keer ontharen? Lees de gebruiksaanwijzing goed door en stel jouw Philips Lumea in voor het beste resultaat. Voor de eerste 4 á 5 behandelingen adviseren we je om Lumea eens in de 2 weken te gebruiken, zodat alle haartjes behandeld worden. Hierna hoef je de behandeling nog maar eens in de 4-8 weken te herhalen om je zijdezachte en gladde huid te behouden

Past IPL-ontharing bij mijn haar- en huidskleur?

geshickte

Philips Lumea Prestige werkt effectief, eenvoudig en veilig op allerlei haar- en huidtypes. De behandeling werkt op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die varieren van erg wit tot donkerbruin. Hoe groter het contrast tussen haar- en huidkleur, hoe effectiever IPL kan zijn. Je kunt de Philips Lumea helaas niet gebruiken voor de behandeling van wit/grijs, lichtblond of rood haar; door de lage melanineconcentratie in deze haarkleuren werkt de IPL-behandeling niet goed. Het apparaat is ook niet geschikt voor mensen met een erg donkere huidskleur, omdat deze huidtypes een voor deze behandeling te hoge concentratie melanine hebben.

Slimme opzetstukken voor elk lichaamsdeel

Philips ipl

Door de slimme opzetstukken onthaar je met gemak ieder lichaamsdeel. Het opzetstuk voor het gezicht heeft een plat ontwerp zodat je nauwkeurig bij je bovenlip, kin en kaaklijn kunt. Het speciaal gevormde opzetstuk voor de oksels behandelt zelfs de moeilijkst bereikbare okselharen. Als je dit opzetstuk op het apparaat plaatst, activeer je automatisch een op maat gemaakte okselbehandeling. Het opzetstuk voor de bikinilijn is gebogen om de vormen van je lichaam nauwkeurig te volgen. Omdat het haar hier wat stugger en dikker is, wordt de lichtbehandeling meteen automatisch aangepast. Voor de rest van je lichaam gebruik je het opzetstuk voor het lichaam. Hiermee behandel je snel grote delen zoals je armen, benen en buik.