Mediamarkt Logo

De zomer staat voor de deur

En dat betekent dat velen zon, zee en strand zullen opzoeken. Uiteraard zijn er ook mensen die liever lekker thuisblijven. Zowel vakantiegangers als thuisblijvers zijn bij Media Markt aan het juiste adres.

Tips voor thuisblijvers

Tips voor thuisblijvers

Blijf je thuis dit jaar? Het vakantiegevoel is dichterbij dan je denkt! Drie redenen waarom thuisblijven net zo heerlijk is als op vakantie gaan.

  1. Weg is de werkdruk. In de vakantieperiode is het bij de meeste bedrijven een stuk rustiger. Dit betekent dat je in alle rust taken kunt afronden, zonder dat je constant wordt lastiggevallen.
  2. Geen startproblemen. Wie het laatst lacht, lacht het best. Veel vakantiegangers hebben toch wel een beetje last van een post-vakantiedip. Jij hebt daar totaal geen last van. En wie weet heb je juist nog een vakantie om naar uit te kijken in het najaar?
  3. Klustijd. Eindelijk heb je de tijd om je huis eens goed onder handen te nemen. De deur die al jaren geleden geschilderd had moeten worden, of die nieuwe vloer die je er eindelijk in kunt leggen.

Tips voor vakantiegangers

Tips voor vakantiegangers

Je hebt wel een vakantie verdiend na die drukke dagen en al die werkstress. Maar hoe bereid je je vakantie het beste voor? Drie tips die je op weg helpen.

  1. Maak een inpaklijst. Begin vroeg met het maken van je inpaklijst, ofwel een checklist waarop alles staat: van je koffer tot je laptop.
  2. Maak een begroting. Iets waar velen niet meteen aan zullen denken (je gaat immers op vakantie), is het maken van een begroting voor je reis. Hierdoor kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Dan kom je toch net wat lekkerder thuis!
  3. Vertel mensen dat je weggaat. Al is het maar om je planten water te geven. Maar doe het niet via social media, want dit werkt inbrekers in de hand.