MM logo red

Zo wordt je woonkamer een familie-hotspot

Roos1 MEI 2023

Quality-time met je partner of gezin, lui bankhangen, vrienden ontvangen: je doet het in je woonkamer. Het is niet voor niets de meest gebruikte ruimte in huis. Maar hoe zorg je ervoor dat het dé hotspot voor jou, je gezin en óók je vrienden wordt? Volg de onderstaande tips en maak van je woonkamer de nieuwe favoriete hangplek voor jou en je gasten.

Zorg voor goed geluid

Je woonkamer als familie-hotspot - Zorg voor goed geluid

Vindt er van alles plaats in de woonkamer: van danspartijen, filmavonden tot spontane huiskamerconcerten? Investeer dan in goed geluid. Een kleine of grotere draadloze speaker voorziet je van een fijn muziekje wanneer je het nodig hebt en met een soundbar til je je filmavond naar een hoger niveau. Mag het dak er écht af? Ga dan voor een krachtige, grote partyspeaker.

Bekijk alle soundbars, draadloze speakers en partyspeakers

Vergeet de televisie niet

Je woonkamer als familie-hotspot - Televisie

In jouw familie-hotspot mag een goede televisie natuurlijk niet ontbreken. Hoe groot mag het scherm zijn? Let op: groter is niet altijd beter. De beschikbare ruimte is het uitgangspunt. Wil je een 65 inch-tv? Dan zit je er idealiter zo’n 2 meter vandaan. Sluit je vaak apparaten aan op je tv? Dan kun je ook op het aantal HDMI-ingangen letten. Tot slot tover je met smart functies razendsnel je entertainment op je scherm.

Bekijk alle televisies, oled-televisies of qled-televisies

Investeer in sfeerverlichting

Je woonkamer als familie-hotspot - Sfeerverlichting

Natuurlijk wil je dat het gezellig is in huis. Weet je wat – naast je gezinsleden of gasten – pas écht bijdraagt aan een juiste ambiance in huis? Sfeerverlichting! Of je nu kiest voor een led-lamp in het donkere hoekje of een lichtje naast de bank: je maakt het in een handomdraai nóg gezelliger in je woonkamer. Omdat je de donkere plekjes van extra licht voorziet én omdat je vaak ook nog eens de kleur van de verlichting kunt veranderen met een afstandsbediening.

Bekijk alle sfeerverlichting

Denk aan het binnenklimaat

Je woonkamer als familie-hotspot - Binnenklimaat

Je binnenklimaat optimaliseren gaat verder dan een thermostaat die je slim inregelt, zodat je je niet druk hoeft te maken over de temperatuur. Dankzij een luchtreiniger geniet je van schone lucht zonder bacteriën, virussen, pollen en allergenen. Hierdoor neemt de kans op allergische reacties en gezondheidsklachten als hoofdpijn af. Met een luchtbevochtiger houd je het vochtigheidsniveau in je woonkamer op peil. Dit laatste merk je aan je huid die minder droog aanvoelt, maar het is ook beter voor je houten meubilair en vloer.

Bekijk alle thermostaten, luchtreinigers en luchtbevochtigers

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.