Mediamarkt Logo

Eurovisie Songfestival 2023

©BBC/EBU

Ga jij ook naar het Eurovisie Songfestival kijken? Haal de juiste producten in huis zodat je het beste uit jouw Songfestivalervaring kunt halen en kunt genieten van een heerlijke, muzikale avond.

Wanneer is het Eurovisie Songfestival 2023?

Wanneer is het Eurovisie Songfestival 2023?
©BBC/EBU

Dit jaar start de 67e editie van het Eurovisie Songfestival, met het thema United by Music. De halve finales vinden plaats op 9 en 11 mei, de finale is op 13 mei 2023. De winnaar van het Eurovisie Songfestival 2022 was Oekraïne. Vanwege veiligheidsoverwegingen wordt het Songfestival niet in dit land gehouden, maar in Liverpool in het Verenigd Koninkrijk. Mia Nicolai & Dion Cooper vertegenwoordigen dit jaar Nederland. Zij treden dinsdag 9 mei op met het nummer Burning Light, waaraan Songfestivalwinnaar Duncan Lawrence heeft meegewerkt. S10, die vorig jaar voor Nederland de finale bereikte, deelt dit jaar de punten namens Nederland uit.

Goed geluid met een soundbar

Goed geluid met een soundbar

Omring jezelf met muziek van het Songfestival door een goede speaker te gebruiken. Een soundbar koppel je met een kabel gemakkelijk aan je tv. Dit compacte apparaat leg je onder de tv of hang je aan de muur. In de meeste gevallen kun je met een soundbar genieten van surround-sound, zodat je het gevoel krijgt dat je onderdeel bent van je favoriete programma’s. Zo kun je op jouw manier deelnemen aan het Songfestival!

Gaan je huisgenoten naar het Songfestival kijken, maar ben jij niet in de stemming? Met een noise-cancelling-koptelefoon kun jij je helemaal afsluiten en concentreren op iets wat je op dat moment liever doet.

Bekijk alle soundbars

Zing de longen uit je lijf met karaoke

Zing de longen uit je lijf met karaoke

Wil je je zangvaardigheden verbeteren, zodat je tijdens het Songfestival onbeschaamd kunt meezingen met de optredens? Bij MediaMarkt vind je verschillende geluidsboxen en microfoons om je in een muzikale stemming te brengen. Zing je favoriete liedjes tijdens een gezellige karaoke-avond met vrienden en train je stem. Word jij het volgende zangtalent van Nederland?

Bekijk alle karaoke producten

Gezond snacken met een airfryer

Gezond snacken met een airfryer

Haal de lekkerste hapjes in huis voor een feestelijk avondje thuis. Houd je ervan om te snacken, maar wil je niet te ongezond eten? Met een airfryer gebruik je geen frituurvet of -olie. Hierdoor zijn je snacks minder vet, maar nog wel lekker knapperig. Bovendien kun je met een airfryer ook andere hapjes bereiden, zoals muffins en broodjes. Je kunt er zelfs groente en kippenpoten mee grillen. Heerlijk voor een avondje met vrienden of tijdens het kijken van het Songfestival!

Bekijk alle airfryers