MM logo red

Guardians of the Galaxy 3: nieuws en trailer

Julia3 MEI 2023
Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

©Disney

Vanaf 3 mei 2023 draait de film Guardians of the Galaxy vol. 3, het nieuwe deel uit de succesvolle serie, in Nederland in de bioscoop. Lees hier alles wat je wilt weten over dit spectaculaire nieuwe deel.

Waar gaat Guardians of the Galaxy 3 over?

Waar gaat Guardians of the Galaxy 3 over?
©Disney

De film Guardians of the Galaxy vol. 3 is het laatste deel van de trilogie van Guardians of the Galaxy. De eerste film verscheen in 2014 en was meteen een hit. Dit superheldenteam reist door de ruimte en beschermt het universum tegen kwaadaardige vijanden.

Guardians of the Galaxy 3 speelt zich een paar jaar na Avengers: Endgame af. Peter Quill, beter bekend als Star-Lord, rouwt om het verlies van Gamora. Veel tijd krijgt hij echter niet, want de volgende vijand staat alweer voor de deur. Star-Lord moet zijn team herenigen en de strijd aangaan. Rocket wordt in dit deel geconfronteerd met zijn verleden en heeft meer dan ooit de hulp van zijn vrienden nodig.

Personages Guardians of the Galaxy vol. 3

Voor dit avontuur keert het team van Guardians of the Galaxy terug, waaronder Rocket (Bradley Cooper), Star-Lord (Chris Pratt), Drax (Dave Bautista), Nebula (Karen Gillan), Mantis (Pom Klementieff) en Groot (Vin Diesel). Nieuw in het team is Cosmo the Spacedog (Maria Bakalova). Hoewel Cosmo in de eerste delen van Guardians of the Galaxy wel even in beeld kwam, werd ze pas in de Holiday Special als personage geïntroduceerd. Deze veelzijdige guardians nemen het op tegen de High Evolutionary (Chukwudi Iwuji), die experimenten uitvoert op levende wezens en zo de perfecte maatschappij probeert te creëren. Adam Warlock (Will Poulter), bekend van The Fantastic Four, zal in deze film ook een rol spelen.

Meer over Guardians of the Galaxy

Meer over Guardians of the Galaxy
©Disney

Kun je niet wachten totdat deel 3 van Guardians of the Galaxy in de winkel ligt? Gelukkig is er nog veel om je mee te vermaken. Kijk bijvoorbeeld deel 1 en 2 op dvd of blu-ray. Of speel de Guardians of the Galaxy game, die is verschenen voor de PS5 en PC. De Guardians of the Galaxy werkten samen met de Avengers, waar eerder de delen Avengers, Infinity War en Endgame van verschenen. Bovendien zijn er nog vele andere films uit het universum van Marvel die zeker de moeite waard zijn!