MM logo red

Marvel’s Midnight Suns

Julia22 DECEMBER 2023
Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

In Marvel’s Midnight Suns neem je het samen met je favoriete Marvel-superhelden op tegen Hydra, een organisatie bestaande uit boze schurken, geleid door opperdemon Lilith. Hier lees je alles wat je wilt weten over Marvel’s Midnight Suns. Van de releasedatum tot de verhaallijn en van de beschikbare consoles tot de speelbare personages.

Wat is de releasedatum van Marvel's Midnight Suns?

Wat is de releasedatum van Marvel's Midnight Suns?

De releasedatum van Marvel’s Midnight Suns was op 2 december 2022. Vanaf de release was de game beschikbaar voor de PlayStation 5, pc en de Xbox Series X en S. In mei 2023 kwam het spel ook uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Na de release zijn er op verschillende momenten updates uitgekomen, waardoor je bijvoorbeeld uit nog meer karakters kunt kiezen om je Marvel-team samen te stellen.

Wat is de verhaallijn van Marvel's Midnight Suns?

In Marvel’s Midnight Suns herrijst de slechterik Lilith uit de dood. Zij is de moeder van alle demonen en het is haar doel om een eeuwenoude profetie te vervullen: het laten herleven van haar meester, de demon Chthon. De enige held die Lilith ooit heeft verslagen, is Hunter, haar eigen kind. Dit moest Hunter 100 jaar geleden wel bekopen met zijn eigen dood. De leden van de Avengers, Runaways, X-Men en Midnight Suns werken samen om Hunter tot leven te wekken en Lilith te verslaan. De strijd tegen het groeiende kwaad begint en het voortbestaan van de wereld staat op het spel. In het spel ben jij Hunter. Gedurende het spel bepaal je op een strategische manier welke andere speelbare Marvel-helden jij nodig hebt om Lilith een halt toe te roepen.

Welke personages zijn er speelbaar in Midnight Suns?

Welke personages zijn er speelbaar in Midnight Suns?

Aan het begin van de game bepaal je zelf hoe Hunter eruitziet. Tijdens de game stel je steeds een team samen van andere bekende Marvel-superhelden. Kies de personages die het beste kunnen samenwerken om verder te komen in het spel. Naast Hunter zijn er 16 speelbare personages in Marvel’s Midnight Suns, waaronder Captain America, Iron Man, The Hulk en Ghost Rider.

Heeft Marvel’s Midnight Suns een multiplayer?

Heeft Marvel’s Midnight Suns een multiplayer?

Marvel’s Midnight Suns is een tactische singleplayer-game en heeft dan ook geen multiplayer. Wat dat betreft lijkt het spel op Star Wars Jedi: Survivor, Spider Man 2 en Hogwarts Legacy. Ben je meer fan van leuke multiplayer-games zoals Call of Duty Modern Warfare 3 of It Takes Two? Bekijk dan bijvoorbeeld eens onze lijst met 10 leukste multiplayer-games voor de PS4, of misschien vind je tussen de beste PS5-games wel een geschikt spel voor jou.

Bekijk soortgelijke artikelen