Mediamarkt Logo

Super Mario RPG

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Super Mario RPG is een remake van Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars uit 1996 voor de Super Nintendo. Nintendo werkte hiervoor met Square Enix samen. Maak je klaar om dit epische avontuur opnieuw te beleven met nieuwe functies en zo te genieten van urenlang speelplezier.

Wat is de releasedatum van Super Mario RPG en op welke console kun je de game spelen?

Wat is de releasedatum van Super Mario RPG en op welke console kun je de game spelen?

Super Mario RPG is sinds 17 november 2023 op de Nintendo Switch verkrijgbaar. Deze remake beschikt over verbeterde graphics en voegt dynamiek toe aan de avonturen van de bekende loodgieter met zijn snor en rode pet, zijn vrienden en andere unieke personages. Verken kleurrijke werelden en combineer de krachten van je teamleden om extra veel schade aan te richten en zo de Star Road te redden van de Forgeroi-bende.

In 2023 is niet alleen Super Mario RPG verschenen, maar ook Super Mario Bros Wonder. Beide spellen kun je op de Nintendo Switch spelen. Lees hieronder meer over deze toffe game.

Ontdek meer over Super Mario Bros Wonder

Ontdek de Gameplay van Super Mario RPG

De gevechtsfuncties zijn in deze remake van Super Mario RPG verbeterd. Je beschikt over aanvallen waarmee je de toegebrachte of ontvangen schade kan opdrijven of beperken. Wanneer je de aanvallen van je team gelijktijdig uitvoert, zal de schade groter zijn. Linksonder op het scherm staat een balkje dat zich vult bij elke aanval. Een volle balk kan gebruikt worden voor een drievoudige aanval, waarbij je de acties van alle teamleden combineert. Welke aanval dat wordt, ligt aan welke teamleden je op dat moment bij je hebt. Probeer dus elke optie uit! Met een goede timing kun je bovendien alle vijanden tegelijkertijd raken. De 'Post-Game Boss Rematches' zorgen daarnaast voor een goede uitdaging, ook nadat je het spel al hebt uitgespeeld. Je kunt namelijk opnieuw de strijd aangaan met de eindbazen die je al hebt verslagen. Deze zijn alleen wel veel sterker geworden.

Andere beschikbare spellen van Super Mario

Alles over Mario

Benieuwd naar meer Super Mario-games? Ontdek Mario en al zijn vrienden in de andere spellen die beschikbaar zijn op de Nintendo Switch, zoals Super Mario 3D World, Super Mario Party en nog veel meer. Je vindt al deze games online of in je favoriete MediaMarkt-winkel.

Alles over Mario
Bekijk soortgelijke artikelen